Χέιλι Μπίμπερ: Της έκαναν μήνυση για τη νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς, που λάνσαρε

Χέιλι Μπίμπερ: Της έκαναν μήνυση για τη νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς, που λάνσαρε

Γνωστή εταιρεία κατέθεσε μήνυση εναντίον του μοντέλου, για παραβίαση του εμπορικού σήματος του brand

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__22_
Mήνυση για παραβίαση εμπορικού σήματος έκανε το brand «Rhode» στη Χέιλι Μπίμπερ, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της νέας της σειράς περιποίησης δέρματος.

Το μοντέλο χρησιμοποίησε το μεσαίο της όνομα, που είναι «Rhode» για να κυκλοφορήσει τη σειρά προϊόντων της. Όμως, αυτό είναι και το όνομα που χρησιμοποιεί και το άλλο brand.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον της, το brand που συνεργάζεται με luxury καταστήματα, ιδρύθηκε το 2013 από τους Purna Khatau και Phoebe Vickers. «Έχουμε αφιερώσει τους εαυτούς μας σε αυτό το brand με πολλές προσωπικές θυσίες και εργασία, ώστε να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μήνυση.

Οι δύο γυναίκες έχουν την αποκλειστικότητα του εμπορικού σήματος και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, προχώρησαν στη μήνυση της σειράς της Χέιλι Μπίμπερ. «Το λανσάρισμα της σειράς με το όνομα του δικού μας brand δημιουργεί μπέρδεμα στην αγορά και πλήττει την επιχείρησή μας».

Κλείσιμο

Τόνισαν μάλιστα, πως και τα social media συμβάλλουν στη σύγχυση αυτή του αγοραστικού κοινού, καθώς τόσο το μοντέλο, όσο και ο σύζυγός της, Τζάστιν Μπίμπερ προωθούν την σειρά της Χάιλι μέσω του Instagram, όπου απευθύνονται σε παραπάνω από 45 εκατ. ακόλουθους.

Όπως αναφέρουν οι Purna Khatau και Phoebe Vickers, η Χέιλι είχε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να αγοράσει το όνομα αυτό για το brand της, όμως της το είχαν αρνηθεί.




Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Μαραθώνια η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου - Τι είπε για τη μοιραία βραδιά του θανάτου της Ίριδας

Ζωή Ράπτη στο «ΘΕΜΑ»: 400.000 ζήτησαν ψυχολογική στήριξη λόγω πανδηµίας


Η οργισμένη απάντηση του Μπράντλεϊ Κούπερ σε σκηνοθέτη - «Αδερφέ γιατί είσαι τόσο μ...ας;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης