Η οργισμένη απάντηση του Μπράντλεϊ Κούπερ σε σκηνοθέτη - «Αδερφέ γιατί είσαι τόσο μ...ας;»

Η οργισμένη απάντηση του Μπράντλεϊ Κούπερ σε σκηνοθέτη - «Αδερφέ γιατί είσαι τόσο μ...ας;»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, πώς αντέδρασε όταν ένας σκηνοθέτης τον χλεύασε επειδή δεν έχει πάρει Όσκαρ

bradley-cooper-0
Ένα δυσάρεστο περιστατικό μοιράστηκε ο Μπράντλεϊ Κούπερ, το οποίο συνέβη σε ένα πάρτι με καλεσμένους, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλους ανθρώπους του Χόλιγουντ.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο podcast «Wondery’s SmartLess», όπου και αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή ένας πολύ διάσημος σκηνοθέτης τον κορόιδεψε για το γεγονός ότι έχει λάβει 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Πιο αναλυτικά, ο Κούπερ εκείνη τη χρονιά προωθούσε την ταινία του «A Star Is Born», όπως είπε και είχε πάει στο πάρτι με μια φίλη του. Πρόκειται για διάσημη ηθοποιό που είχε λάβει στην καριέρα της τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ. Εκεί ο σκηνοθέτης είπε στον Κούπερ: «Σε ποιον κόσμο ζούμε όπου εσύ έχεις 7 υποψηφιότητες κι εκείνη έχει μόνο 3;». Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στη συνέντευξή του, ο σταρ του απάντησε: «Αδερφέ, γιατί γίνεσαι τόσο μα...ς; Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Άντε γ...» και συνέχισε να τον βρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κούπερ έχει λάβει ακόμη δύο υποψηφιότητες από τότε, που συνέβη το ατυχές συμβάν με τον σκηνοθέτη, μία για την παραγωγή του «Joker» και μία για το «Nightmare Alley».
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κούπερ χλευάστηκε για το γεγονός ότι δεν έχει λάβει ακόμη Όσκαρ. Όπως είπε στη συνέχεια, μια γυναίκα ηθοποιός κάποια στιγμή του έκανε ένα περίεργο σχόλιο αφού είχε πάρει υποψηφιότητα για το «Silver Linings Playbook». Ειδικότερα και σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη του είπε: «Είδα την ταινία σου. Αξίζεις την υποψηφιότητα».

Αργότερα ωστόσο, η γυναίκα αυτή, της οποία το όνομα δεν αποκάλυψε, του ψιθύρισε κάτι αρκετά κακοπροαίρετο. Όταν την προσπέρασε σε άλλη στιγμή, μετά την κουβέντα που είχαν, για να πάει στην τουαλέτα, εκείνη τον κοίταξε και του είπε «την υποψηφιότητα», υπονοώντας ότι αξίζει μόνο την υποψηφιότητα και όχι το βραβείο. «Φαντάζεστε να το λέει αυτό κάποιος; Πρέπει να είσαι πολύ κατεστραμμένος για να το πεις αυτό», είπε στο podcast που ήταν καλεσμενος, ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην ίδια συνέντευξη ο Χολιγουντιανός αστέρας αποκάλυψε πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη, σε σημείο που... έπιασε πάτο.

«Ήμουν τόσο χαμένος. Είχα εθισμό στην κοκαΐνη. Και θεωρώ ότι έφτασα στο χαμηλότερο σημείο όσον αφορά την αξιοπρέπειά μου, όταν έχασα τη δουλειά μου στη σειρά "Alias" εξαιτίας αυτού», παραδέχτηκε ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, όλα αυτά συνέβησαν όταν ήταν σε ηλικία 29 ετών. Ο λόγος που ξεκίνησε τις καταχρήσεις, ήταν η τεράστια επιτυχία που γνώρισε, όταν «πήρε» τη διαφήμιση της αλυσίδας φαστ φουντ «Wendy's».
«Νόμιζα ότι τα κατάφερα, ότι έπιασα το λαχείο. Τότε ξεκίνησα να τρελαίνομαι με όλες αυτές τις καταχρήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά. Βέβαια, στην «κατρακύλα» του βοήθησε και η χαμηλή αυτοπεποίθηση που είχε από την εφηβική του ηλικία. Ένιωθε ψυχικά εξασθενημένος. «Στα νεανικά μου χρόνια είχα τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση, που καμία κοπέλα δεν μου έδινε σημασία, ήμουν εξασθενημένος ψυχικά. Ήμουν καταθλιπτικός. Μέχρι να κάνω το "Hangover" στα 36 μου, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να καταφέρω τίποτα», εξήγησε ο ηθοποιός.

Ένα περιστατικό το 2004 ήταν αυτό που τον έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή του και να βάλει τέλος σε αυτές τις καταχρήσεις. Όπως περιγράφει, η συμπεριφορά του είχε αρχίσει να γίνεται αγενής, δεν είχε συναίσθηση των πράξεων και των λόγων του και πολλές φορές, πλήγωνε τους συνανθρώπους του άθελά του.
Κλείσιμο
«Ο Αρνέτ είχε διοργανώσει ένα πάρτι και με είχε καλέσει. Δεν ήμουν νηφάλιος. Αν και νόμιζα ότι ήμουν αστείος κι ότι οι καλεσμένοι περνούσαν καλά μαζί μου, τελικά ο οικοδεσπότης μου είπε πως όλη τη βραδιά συμπεριφερόμουν σαν μ******», τόνισε.

«Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι έχω πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ο άνθρωπος που θεώρησε ότι κάνω "κακό χιούμορ" ήρθε και μου το είπε ξεκάθαρα. Πήρε το "ρίσκο" να κάνει μια δύσκολη συζήτηση μαζί μου και να με βάλει στο σωστό μονοπάτι, ώστε να αλλάξω τη ζωή μου», συμπλήρωσε ο Μπράντλεϊ Κούπερ. Στα 33 του χρόνια εγκατέλειψε τις κακές συνήθειες μια για πάντα και αποφάσισε να αφιερώσει στον εαυτό του τον χρόνο που «χαράμισε».



Ειδήσεις σήμερα:

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης