Ο κορωνοϊός «χτύπησε» το πάρτι των «Αγριων Μελισσών» και ο Μουτσινάς απασφάλισε

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» το πάρτι των «Αγριων Μελισσών» και ο Μουτσινάς απασφάλισε

Και που να σφίξουν κι άλλο οι ζέστες... Έχουμε να δούμε πολλά στην τηλεόραση

moutsinas343
Σε ένα πάρτι είχαμε να πάμε κι εμείς, να στολιστούμε, να ανταμώσουμε με φίλους, να δούμε συναδέλφους, αλλά ο κορωνοϊός δεν το επέτρεψε. Γι' αυτό και λίγες ώρες πριν ξεκινήσουμε ο ΑΝΤ1 μας ειδοποίησε πως το αποχαιρετιστήριο πάρτι των «Αγριων Μελισσών» δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού. Να ξεπεραστούν τα προβλήματα, να γίνουν όλοι καλά και θα το κανονίσουμε και πάλι.

Ολοι εναντίον του αγοριού του μεσημεριανού. Μην μασάς Νικόλα μου. Μαζί σου. Ξέρω από βόλια… Ετσι θέλει, χαμόγελο και άντε γεια. Μία φράση είπε πάντως σήμερα το αγόρι με το μουστάκι και τα είπε ΟΛΑ «Τι συζητάμε στην τηλεόραση, ρε παιδιά»… Ο Νίκος Μουτσινάς έχει απόλυτο δίκιο. Στην τηλεόραση πλέον πηγαίνουμε για να σχολιάζουμε ο ένας τον άλλο, να αυτοθαυμαζόμαστε, να αλληλοκατηγορούμαστε, να νιώθουμε σπουδαίοι. Ο,τι χειρότερο. Παρακολουθώ κάτι συνεντεύξεις τελευταία και νιώθω πως τελικά η τηλεόραση έχει ένα μικρόβιο και όσοι το έχουν κολλήσει νιώθουν κάπως. Επίσης κάπου εδώ να πούμε πως το παρουσιάστρια είναι δουλειά και όχι τίτλος τιμής ούτε αξίωμα. Γιατί σε λίγο θα ξεχάσουμε ό,τι μάθαμε. Και κυρίως τα λογικά.

Moutsinas


Τα είπε και δίκιο είχε η Μαρία Κίτσου στον Αρη Καβατζίκη σήμερα. «Ήταν προστατευτικό αυτό που έγινε με τον covid. Μας βοήθησε όλο αυτό που έγινε με την πανδημία, γιατί δεν βγαίναμε έξω στον κόσμο, φορούσαμε μάσκες. Όταν άνοιξε όμως όλο αυτό, ήταν λίγο too much. Αλλά όχι από τον κόσμο. Ο κόσμος ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Τα media. Ήταν δύσκολο να βλέπεις ό,τι λες και ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται ή να χρησιμοποιείται για άλλους λόγους. Είχε κάτι πολύ δυσάρεστο και άγριο όλο αυτό. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση. Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν αρπακτικά, σαν όρνια να ξεζουμίσουν το παραμικρό, να βρουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό το πράγμα ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας». Κανονικά, Μαρία μου, ούτε με την δική μας δουλειά έχει σχέση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvokrqun9xl)


Ο «Εκατομμυριούχος» άγγιξε το 29% χθες. Οι «Μέλισσες» το 22% και η εικοστή επανάληψη της σειράς «Το σόι σου» το 13% σε μία ζώνη που ο Alpha συνήθως έβλεπε μονοψήφια. Το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» δεν σταθεροποιήθηκε ψηλά δυστυχώς και απ’ ό,τι φάνηκε μάλλον επένδυσε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε σε παίκτες του «Survivor».

Τώρα για τον «Σασμό» ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Και για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο. Τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό. Γιατί φέτος όλες οι μεγάλες στιγμές της μυθοπλασίας είχαν ονοματεπώνυμο που έχει κάνει πολλά θεατρικά μίλια. Τίποτα τυχαίο.


Και επίσημα πλέον η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star για έναν ακόμη χρόνο. Η συμφωνία υπεγράφη και τα χέρια έχουν δοθεί εδώ και μέρες. Ηταν λογικό και αναμενόμενο. Τουλάχιστον για όσους ξέρουν την Ζήνα.

Η πιο άχρηστη πληροφορία των τελευταίων ημερών είναι οι δηλώσεις για την σχέση Βρισηίδας - Μαρτίκα. Ο Θεός να μας λυπηθεί.

Κουίζ και φύγαμε. Ποια τηλεοπτική περσόνα έκανε το επόμενο βήμα δίχως να ενημερώσει τους συνεργάτες και το κανάλι της και σε λίγο όλοι θα το μάθουν από τα δημοσιεύματα;

Ειδήσεις σήμερα:

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης