Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη φημολογούμενη κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη φημολογούμενη κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου

Οι δύο παρουσιάστριες παρευρέθηκαν στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια - Τι δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνάντησή τους 

tsimtsilia-katken
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου παρευρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, παραχωρώντας κοινές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι δύο παρουσιάστριες εμφανίστηκαν ευδιάθετες στον φακό, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της, ενώ απάντησε και για μια πιθανή συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Δείτε το βίντεο με την κοινή του εμφάνιση

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvlw52t4rm1)


Το πρωί της Τρίτης, τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα προβλήθηκαν στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί για τη φημολογούμενη κόντρα με την Κατερίνα Καινούριου.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, την είδα πολύ χαλαρή, πολύ ωραία ντυμένη. Την ώρα που ήρθε η Κατερίνα για δηλώσεις κι εγώ μόλις είχα πάει, με είδε και μου λέει θες να κάνουμε μαζί δηλώσεις και της λέω εννοείται και φωτογραφηθήκαμε και μαζί. Κι έτσι, σταματήσαμε να τροφοδοτούμε έναν αστικό μύθο ότι είχαμε κάποια κόντρα μεταξύ μας όταν ήρθε στον Alpha. Γιατί να μην αποδομηθούν κάποια πράγματα;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.




Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα οι ανακοινώσεις για το Fuel Pass - Περισσότεροι οι δικαιούχοι, μεγαλύτερη η επιδότηση στα καύσιμα

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών με επιδότηση έως 710 ευρώ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα, μέχρι πότε πρέπει να γίνουν οι αγορές

Ισπανία: Πρόστιμο 750 ευρώ για όποιον κάνει την ανάγκη του μέσα στη θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης