Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Ελένη Μενεγάκη με αναβάθμισε»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Ελένη Μενεγάκη με αναβάθμισε»

«Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος», είπε ο δημοσιογράφος για την μέχρι τώρα πορεία του στην τηλεόραση

DIMITRIS-OUGGAREZOS1
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show. O δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα αποκάλυψε τι θα έκανε αν το Mega του έκανε πρόταση για να παρουσιάσει δική του εκπομπή. Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε και απάντησε αν έχει βάλει deadline στην τηλεόραση.

«Όντως έχω δώσει ένα deadline μέσα μου για την τηλεόραση. Τώρα έχω πάει στο MEGA που με έχει υποδεχθεί πραγματικά με ανοιχτές αγκάλες και η Ελένη με τις καλύτερες των προδιαγραφών και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ γόνιμο έδαφος. Αν και εκεί μου δείξουν ότι με θέλουν προς αυτή την κατεύθυνση (σ.σ. του συνεργάτη δηλαδή), θα είναι άλλο ένα κανάλι. Οπότε θα δεχθώ την μοίρα μου και ότι, επειδή έχω πραγματικά πολλά έξοδα και ανθρώπους που πρέπει να έχω το νου μου, δεν με παίρνει άλλον τον μάγκα να κυνηγήσω αυτό το όνειρο γιατί δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος. Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος»,  είπε και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί αλαζονικό ή ότι έχω έπαρση, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το σκηνικό, δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να βρω δουλειά ως δεύτερος. Ως συνεργάτης δηλαδή. Ως επικεφαλής μπορεί κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων. Περνάω πολύ καλά και δεν το είπα αυτό για την Ελένη. Κάθε χρονιά μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου, όπως τώρα με την δίαιτα, να πω πως θα περάσω καλά τώρα εκεί και ξεχνάω όλα τα άλλα. Τα ζόρια, τα άγχη, τις φιλοδοξίες», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος""

Η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη
Ο Γρηγόρης Αρναούργολου τον ρώτησε τι θα έκανε αν το MEGA του πρόσφερε μια δική του εκπομπή με τον ίδιο να απαντά: «Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα… Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της».

Ειδήσεις σήμερα:

Fuel Pass: Σήμερα οι ανακοινώσεις για τη νέα «γενναία» επιδότηση καυσίμων

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών με επιδότηση έως 710 ευρώ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα


Ισπανία: Πρόστιμο 750 ευρώ για όποιον κάνει την ανάγκη του μέσα στη θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης