Η Φαίη στην αναμονή και η Καγιά... εκπρόσωπος Τύπου GNTM

Η Φαίη στην αναμονή και η Καγιά... εκπρόσωπος Τύπου GNTM

Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι. Άρα, γιατί να αλλάξουν οι παρουσιαστές;

skorda-grammeli
Βασική αρχή μιας υγιούς τηλεοπτικής κοινωνίας είναι να αφουγκράζεται τα τεκταινόμενα στην κοινωνία. Τις ανάγκες και τα προβλήματα του κοινού που παρακολουθεί, την αισθητική και τις τάσεις. Η περίοδος, με εξαίρεση τα «μπάνια του λαού», είναι δυστυχώς σε κατάσταση αναμονής για δύσκολο χειμώνα σε επίπεδο οικονομικό και πολιτικό. Αυτό σημαίνει ότι τα προβλήματα, ακόμη κι αν δεν πρωταγωνιστούν, υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού των πολιτών.

Γι' αυτό και η τηλεοπτική εσωστρέφεια, η μεγέθυνση γεγονότων όπως οι μεταγραφές, η αλαζονική και αμετροεπής συμπεριφορά παρουσιαστών και οι σκαλέτες που ξεχειλίζουν από ανοησία και καλεσμένους που δεν έχουν κανένα λόγο παρουσίας στα πλατό, μόνο θυμό και άρνηση μπορούν να προκαλέσουν στον κόσμο. Ας συμμαζευτούμε λίγο και ας παίξουμε μπάλα χαμηλά. Όποιος βρίσκεται στην τηλεόραση δεν είναι βασιλιάς. Και σίγουρα δεν είναι σημαντικότερος από αυτόν που τον παρακολουθεί. Ας ηρεμήσουμε λιγάκι. Γελάνε και τα τσιμέντα με αυτά που γίνονται…


Με ποσοστό σχεδόν 15% στο δυναμικό κοινό, η κλασική ταινία «Η θεία από το Σικάγο» κατέκτησε την κορυφή του τηλεβαρόμετρου στην ζώνη prime time του Σαββάτου. Τα ακριβά σόου και οι μεγάλες παραγωγές ακολούθησαν. Το εντυπωσιακό δεν είναι απλά ότι μία ταινία πολλών δεκαετιών τερματίζει πρώτη σε τηλεθέαση αλλά το ότι κερδίζει στο κοινό 18-54 το οποίο δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει αυτή την λογική. Αυτό σημαίνει πολλά.

Τώρα που δεν μπορεί να σχολιάσει τους κριτές που αποχώρησαν από την επιτροπή του GNTM, η Βίκυ Καγιά είπε να ασχοληθεί με τους τωρινούς. Πρώτη στην σειρά η Σοφία Χατζηπαντελή. Ανθρωπος της τηλεόρασης, ο οποίος να έχει μιλήσει τόσο πολύ σε «πεσίματα» και κυρίως για συνεργάτες και όχι για τον εαυτό του, δεν πρέπει να υπάρχει στην Ελλάδα. Μνήσθητί μου, Κύριε.

288724480_731786547872259_2762853324705583841_n


Εν αναμονή της υπογραφής του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1. Τώρα ποιος ακριβώς περιμένει, ο σταθμός ή η Φαίη δύσκολο να αποτυπωθεί. Πάντως η υπόθεση άρχισε να δυσκολεύει και να κουράζει. Ισως η λύση έπρεπε να έχει βρεθεί εδώ και καιρό.

Ο «Σασμός» είναι μία από τις καλύτερες σειρές της φετινής σεζόν. Όχι μόνο γιατί κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ή γιατί κατάφερε να συγκεντρώσει σπουδαίους ηθοποιούς στο καστ. Αλλά επιπλέον γιατί διαρκώς υπάρχουν ανατροπές και τολμηρές εξελίξεις. Υπάρχει και μία πολύ ωραία είδηση. Η Μαρία Τζομπανάκη θα είναι η ερμηνεύτρια του τραγουδιού που θα ακουστεί στο επεισόδιο που θα κλείσει τον πρώτο κύκλο και θα έχει τίτλο «Μέρα χαράς».

sasmos


Κάποια επεισόδια του «Chart Show» που γυρίζονται αυτές τις μέρες θα προβληθούν τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται στον Alpha.

Και ένα κουίζ για αντίο: Ποια διαδίδει ότι έκλεισε σε πάνελ εκπομπής, ενώ το κανάλι ενημερώνει, όταν ρωτάται, ότι δεν προχώρησε η υποψηφιότητα;


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για τον καύσωνα: Έρχονται 40άρια από την Τετάρτη

Θύμιος Μπουγάς: «Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” σε όλους, δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο»

Επιδοτήσεις - Αντικατάσταση συσκευών: Πώς υπολογίζεται το εισοδηματικό κριτήριο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης