Η μικρή Ada λέει «σ’αγαπώ» στα ελληνικά στον Τζώνη Καλημέρη

Η μικρή Ada λέει «σ’αγαπώ» στα ελληνικά στον Τζώνη Καλημέρη

Η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram


Ada-Family
Ο Τζώνη Καλημέρης έχει δημιουργήσει μία υπέροχη σχέση με τον κόρη του, Ada. Από την ημέρα που η Χριστίνα Κοντοβά ταξίδεψε για τελευταία φορά από την Αφρική στην Ελλάδα η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει ριζικά.

Οι τρεις τους απολαμβάνουν μαζί τη νέα τους καθημερινότητα, ενώ κάθε φορά που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, φροντίζουν να κάνουν οικογενειακά ταξίδια.

Χθες ήταν η «Γιορτή του Πατέρα» και ο Τζώνη Καλημέρης είχε την τιμητική του. Η κορούλα του μάλιστα όπως ακούγεται στο βίντεο που ανέβασε στα stories της η Χριστίνα Κοντοβά ακούγεται να λέει στον μπαμπά της «σ΄αγαπώ πολύ» στα ελληνικά.

Η μικρή Άντα λέει «Σ' αγαπώ πολύ» στον μπαμπά της


Τι έχει πει ο Τζώνη Καλημέρης για τη μικρή Ada
Ο Τζώνη Καλημέρης που είναι πατέρας τριών αγοριών είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για την κορούλα του. «Είναι χαρά Θεού. Τα κοριτσάκια είναι πιο τρυφερά. Έφτασα εγώ σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού” και πρόσθεσε: "Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Λέμε ότι έκλεισε ένας κύκλος. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Είμαι οκ. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή σου, πάνω εκεί που είχες βάλει τελεία. Με αυτή την έννοια ανέφερα την ηλικία».

Ειδήσεις σήμερα:

Άνω Λιόσια: Ασύλληπτος παραμένει ο επιδειξίας που επιτέθηκε σε 4 κορίτσια μπροστά σε σχολείο

Ο Σολτς αποκλείει παράταση της διαδικασίας εγκατάλειψης της πυρηνικής ενέργειας για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

X Factor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης