Survivor: Ο «ασταμάτητος» Άρης και η έκπληξη στις επιλογές του – Δείτε βίντεο

Survivor: Ο «ασταμάτητος» Άρης και η έκπληξη στις επιλογές του – Δείτε βίντεο

Η «άδικη» αποχώρηση Τάλα, τα νέα… καρφιά του Σπύρου για τον Άρη, η… ατομική μάχη για τα extreme sport,  το aqua gym και το παιχνίδι ερωτήσεων της Καραϊβικής

288811046_402211661851589_4645912425248017879_n
Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο «ατομικό» έπαθλο του Survivor και να το μοιραστεί με τους Στάθη Σχίζα, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Μαίη Εμμανουηλίδου.

Οι 7 Survivors πριν  εγκαταλείψουν τις μπαντάνες τους και ξεκινήσουν να αγωνίζονται ατομικά ακόμα και για τα έπαθλα σχολίασαν την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ.

Μαίη και Άρης χαρακτήρισαν άδικο το «αντίο» του 28χρονου διευθυντή ξενοδοχείου, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να στέκεται και στο γεγονός ότι ο Σπύρος Μαρτίκας έσπασε το ρεκόρ τάκου του Τριαντάφυλλου και έμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για 11η φορά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckuakvxngiip)


Στην παραμονή του στο Survivor για 11η φορά αναφέρθηκε και ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, ο οποίος όμως δεν παρέλειψε να ρίξει πάλι… καρφιά για τον Άρη Σοϊλέδη. «Mου είναι αδιανόητο να μην μπορώ να εκφράσω και να μοιραστώ μαζί σας ότι πραγματικά δεν θέλω από τον τελικό, αν φτάσω και με αξιώσετε εσείς και ο Θεός, να κερδίσω αυτό το έπαθλο, μιας και με οδηγείτε για 11η φορά σε αυτό το σημείο, για μένα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ! Θέλω αυτό το έπαθλο να πάρει τη μέγιστη αξία μέσα σε όλα αυτά που έχω περάσει εδώ και εσείς είδατε» τόνισε, αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Όταν ακούω παράλληλα με τη δική μου ιδέα κάποιες άλλες οι οποίες προκαλούν αντίθετα συναισθήματα. Όταν κάποιος τολμάει να πει ότι αν κερδίσει το έπαθλο θα κάνει υπερπολυτελή ζωή και θα νοικιάζει βίλες στην περιοχή της Γλυφάδας. Όταν αυτός προκαλεί με τη δική του ιδέα και την πρόθεση για το τι θα κάνει ως νικητής και παίρνοντας τα πάντα μέσα από αυτό το παιχνίδι, αλλά και το έπαθλο, πείτε μου… Πόσο θεμιτό είναι εκείνος να λέει και να εκφράζει την δική του ιδέα πως θα το αξιοποιήσει και πόσο αθέμιτο είναι να λέω εγώ τη δική μου ιδέα στον κόσμο. Σαφώς αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό, θα μου πει κάποιος, δεν χρειάζεται να το λες. Ναι, αλλά όταν θα θες να κάνεις και κάτι κακό γιατί θα πρέπει να το ακούς; Αφήνω το δίλημμα μου και σας δίνω με πολύ θάρρος την ιδέα μου» συμπλήρωσε ο… terminator.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckuakv5yhxk9)


Κλείσιμο
Την ίδια ώρα ο Άρης ένιωθε απογοητευμένος που ο καλός του φίλος, Τάλα, πριν αποχωρήσει δεν είπε το δικό του όνομα αλλά της Θωμαΐδος Εμμανουηλίδου όταν ρωτήθηκε για τον ιδανικό νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Η αλήθεια είναι πως όταν ρωτήθηκε ο Τάλα από τον Γιώργο για το ποιον θέλει να δει νικητή στο παιχνίδι, επειδή εκείνη την ώρα ήμουν άσχημα ψυχολογικά και έκλαιγα που φεύγει ο Τάλα, περίμενα να πει εμένα διότι είχαμε κάνει πάρα πολλές κουβέντες μαζί» εξομολογήθηκε, με παράπονο, ο ποδοσφαιριστής. «Ξέρεις τι σχέση έχω με την Μαίη και πόσο την αγαπώ και πόσο φίλοι είμαστε εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά επειδή είχαμε κάνει άπειρες συζητήσεις με τον Τάλα και άπειρα όνειρα για το παιχνίδι και που θέλουμε να φτάσουμε και να φτάσουμε μαζί στους τέσσερις και στους δύο, μου είπε πει πως θέλει να το πάρω εγώ αν δεν το πάρει εκείνος. Το ίδιο του είχα πει και εγώ. Χθες περίμενα να ακούσω το όνομα μου όταν είπε ποιος θέλει να είναι ο νικητής» συμπλήρωσε απευθυνόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Η αλήθεια είναι πως με αυτή την δήλωση λίγο με στεναχώρησε. Ουσιαστικά αν εξαιρέσω τον Τάλα και την Μαίη νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλος εδώ μέσα που φεύγοντας θα έλεγε το όνομα μου. Μια μικρή στεναχώρια, λοιπόν, την πήρα από αυτή την ανακοίνωση» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckub4msvyr75)


Στην επιλογή του Τάλα αναφέρθηκε και ο Σπύρος Μαρτίκας που βρήκε… πάτημα να συνεχίσει να «βάλλει» κατά του Άρη και στο ότι κανείς απ΄ όσους έχουν αποχωρήσει δεν έχει πει ότι θέλει νικητή τον καλύτερο αγωνιστικά παίκτη του Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckub7bjm3lp5)


Πριν Κόκκινοι και Μπλε μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι πλέον το παιχνίδι θα είναι ατομικό και ο καθένας θα αγωνίζεται για τον εαυτό του και στους αγώνες επάθλου, αναγκάζοντας τους να πετάξουν τις μπαντάνες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckubf2s9dwld)


Οι Μαίη και ο Νίκος Γιάννης δεν αγωνίστηκαν με τη Σταυρούλα να είναι η πρώτη παίκτρια που βγήκε εκτός μάχης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckubcedjg1jt)


Ακολούθησε ο Σπύρος και η Ασημίνα με τους Στάθη και Άρη να φτάνουν στον τελικό και τον ποδοσφαιριστή να κατακτάει το πρώτο «ατομικό» έπαθλο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckucxyc68r75)


Ο Άρης επέλεξε να πάρει μαζί του για extreme water sport τους Στάθη, Ασημίνα και Μαίη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckudms9594wh)


Ο Στάθης εξεπλάγην από την επιλογή του Άρη. Ο ποδοσφαιριστής εξήγησε πως τον πήρε μαζί του γιατί έφτασε ως τον τελικό και έχει ανέβει αγωνιστικά, με τον Στάθη να κρατάει και… μια πισινή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckudzsg9su1t)


Οι Σταυρούλα, ο Νίκος Γιάννης και ο Σπύρος που έμειναν πίσω διασκέδασαν κάνοντας «aqua gym» χωρίς μουσική.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckue9dxexbbl)


Όμως σίγουρα δεν διασκέδασαν όσο ο Άρης, η Ασημίνα, η Μαίη και ο Στάθης που έκαναν θαλάσσια σπορ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckue32l8tmo1)


Οι 7 Survivor είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και όλοι μαζί στο παιχνίδι ερωτήσεων της Καραϊβικής που αυτή τη φορά ήταν χωρισμένο σε άντρες και γυναίκες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckueo6q2gjkh)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckuf8zucpn3d)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckueffuzd8ld)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckuf90rkuynl)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckuemfvqvjb5)


Νικητές με 5-2 αναδείχθηκαν οι άντρες οι οποίοι έφαγαν  ένα μεγάλο κομμάτι μιλφέιγ.



Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 30χρονος Ιρακινός που επιτέθηκε και τραυμάτισε υπάλληλο της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ


Όλο το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τον Mad Clip - Χάθηκε άδικα, δεν έκανε κόντρα, δεν είχε πάρει ναρκωτικά

«Lio Mykonos», τo cabaret club των σταρ - Από την Ίμπιζα στο νησί των ανέμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης