Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»

Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο παρουσιαστής, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, σχετικά με τη σεξουαλικότητά του

νικοςμουτσινας
Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε ανοιχτά για το coming out του, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μία ανάρτηση.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στο περιοδικό Antivirus, με αφορμή το Pride και αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του, την πρώτη του επαφή με ένα άτομο του ίδιου φύλου, καθώς και την αντίδραση των γονιών του, όταν τους το αποκάλυψε.

Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως όσα είπε ήταν μόνο κάποιες λεπτομέρειες από τη ζωή του και τόνισε πως το μήνυμα που ήθελε να περάσει, μιλώντας τόσο ειλικρινά, ήταν ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι.

«Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο σχετικά με τα κομμάτια της ζωής μου που μοιράστηκα μαζί σας.. Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρα στην κουβέντα που έκανα στο antivirus. Οποτε θα πω αυτό που έχω μάθει μέσα απο δουλειά που κάνω (ακόμα). Το σημαντικοτεροτερο όλων είναι να αποδεχτούμε εμείς τον εαυτό μας.Δεν είναι τόσο εύκολο οσο ακούγεται,δεν μιλάω για τα χαριτωμένα και αγαπητά σε άλλους χαρακτηριστικά μας,μιλάω για την αποδοχή 100% της προσωπικότητας μας και των ιδιοτήτων που έχουμε», έγραψε αρχικά, στην ανάρτησή του.


Στη συνέχεια συμπλήρωσε τι σημαίνει για εκείνον να αγαπάει κανείς τον εαυτό του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το bullying είναι κάτι που τον ενοχλεί ακόμα και σήμερα.

«Αγαπάω τον εαυτό μου (για εμένα) σημαίνει να μην μπορεί κανεις και τίποτα να με βαλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το τι κάνω,ποιος είμαι και πως θέλω να προχωρήσω στο «παιχνίδι» της ζωής.. Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.. Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος.. Ps: νικολακη,να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί το bullying απο τα υπόλοιπα παιδακια( σε οποία ηλικία και να βρίσκονται). Ps 2:τελικά είναι μεγάλο το κείμενο», έκλεισε την ανάρτησή του.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»

Βρετανία: Εκατοντάδες... ορφανές αποσκευές στοιβαγμένες στον τερματικό σταθμό του Χίθροου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης