Απόστολος Ρουβάς: «Ως παιδί μου έλειψε η πατρική φιγούρα»

Απόστολος Ρουβάς: «Ως παιδί μου έλειψε η πατρική φιγούρα»

«Είναι αλλιώς να βρίσκεται στο σπίτι όταν ξυπνάς, να σε συμβουλεύει και να σε στηρίζει καθημερινά», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του

rouvasapostolos
Για τη σχέση που έχει με τον πατέρα του μίλησε ο Απόστολος Ρουβάς, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, μίλησε στο περιοδικό Hello, αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε να έχει τον πατέρα του καθημερινά στη ζωή του ως παιδί, αλλά λόγω του διαζυγίου που πήραν οι γονείς του, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί.

Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, η συμμετοχή του στο Survivor, τον έκανε να αλλάξει αρκετά πράγματα, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα του.

«Έχω ήδη υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσα στον πατέρα μου. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα από τη στιγμή που βγήκα από το «Survivor». Τον ακούω και μιλώ μαζί του περισσότερο, ενώ σχεδιάζω να κάνω πράγματα μαζί του, κάτι που στο παρελθόν δεν διεκδικούσα τόσο πολύ», απάντησε ο Απόστολος Ρουβάς, σε σχετική ερώτηση. 

_apostolosrouvas

Στην πορεία της συνέντευξής του, ο ίδιος αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του και πώς αυτό τον επηρέασε, ως παιδί. Πιο αναλυτικά, είπε σχετικά με αυτό: «Ως παιδί μού έλειψε η πατρική φιγούρα. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει και είναι αλλιώς να ζεις τον πατέρα σου κάποιες φορές την εβδομάδα κι αλλιώς να βρίσκεται στο σπίτι όταν ξυπνάς, να σε συμβουλεύει και να σε στηρίζει καθημερινά. Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος».

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», ο Απόστολος Ρουβάς είχε αναφερθεί ξανά στον ρόλο που έπαιξε το ριάλιτι επιβίωσης, στην καλύτερη σχέση που έχει με τον πατέρα του. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Απόστολος Ρουβάς: "Οφείλω στο Survivor τις καλύτερες σχέσεις που έχω πια με τον πατέρα μου"


Ειδήσεις σήμερα:

«Η αντικατασκοπεία δεν έχει νόημα, τα επιτελεία είναι ελβετικό τυρί», εξερράγη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Πυροβόλησε τη σύζυγό του στο στήθος με την καραμπίνα - Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση για την 59χρονη στη Δράμα

Έπεσαν οι υπογραφές για το καζίνο στο Ελληνικό – Επένδυση άνω του 1 δισ. ευρώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης