Γιώργος Χρανιώτης: «Στα 14 μου με προσέγγισαν για ναρκωτικά, θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με όσα μου έχουν συμβεί»

Γιώργος Χρανιώτης: «Στα 14 μου με προσέγγισαν για ναρκωτικά, θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με όσα μου έχουν συμβεί»

Ανάμεσα σε όσα είπε, εκμυστηρεύτηκε και το γεγονός ότι μερικοί από τους καλεσμένους στον γάμο του,  του έφεραν αρνητική ενέργεια - Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξή του

xraniotis-narkotika
Άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή μοιράστηκε ο Γιώργος Χρανιώτης, στην πιο πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αναφέρθηκε στον γάμο του, αλλά και την παιδική του ηλικία.

Σχετικά με τον γάμο του, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Τήνο το 2018, ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως είδε και ανθρώπους που δεν του άρεσαν και του έφεραν μια αρνητική ενέργεια. Παρόλα αυτά, εκείνο που κρατάει από αυτούς τους «γνωστούς» που ήταν καλεσμένοι, είναι η «γυφτιά», όπως είπε, που πήγαν σε έναν γάμο καλεσμένοι, χωρίς να πάρουν έστω ένα λουλούδι σαν δώρο. 

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckjxwbsoq781)


Για το «bullying» της γυναίκας του, αναφορικά  με την ημέρα του γάμου τους, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε χιουμοριστικά: «Μου είπε "Καλά πήγες και έκανες σαμπ μία ώρα;". Και είναι αλήθεια. Έκανα σαμπ και ήρθα κατακοκκινος. Ήθελα μάλλον να το αποδομίσω λίγο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παιδική και εφηβική του ηλικία, αλλά και στο γεγονός πως όταν χώρισαν οι γονείς του εκνευρίστηκε επειδή θα άλλαζε γειτονιά. Ακόμη,  αποκάλυψε στους παρουσιαστές, πως στα 14 του, στην Γ' γυμνασίου πήγαινε στο σχολείο με ωτοστόπ, γιατί ήθελε να τελειώσει το γυμνάσιο στο Χαλάνδρι, ενώ αργότερα προχώρησε και σε μία αποκάλυψη. «Στα 14 μου με προσέγγισαν για ναρκωτικά, θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με όσα μου έχουν συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα 


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckjy3x8oy1zd)


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou: Πιστεύω ακράδαντα σε ένα ισχυρό δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ

Είναι επίσημο: Η Ευρώπη αποφάσισε κοινό φορτιστή για κινητά, τάμπλετ και κάμερες έως το 2024



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης