X-Factor: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το 2ο Live Show και όσα είπαν οι διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν

X-Factor: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το 2ο Live Show και όσα είπαν οι διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν

Το αποτέλεσμα της online ψηφοφορίας του κοινού, έθεσε εκτός της φάσης των live shows την Ιόλη Πενταρά και τους Decho - Δείτε τις δηλώσεις τους

xfactor322
Τις πιο απολαυστικές στιγμές από το χθεσινό 2ο live show του «X Factor» παρουσίασε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ενώ φιλοξένησε την Ιόλη Πενταρά και τον Πάνο Δεκουλάκο, frontman των Decho, που αποχαιρέτησαν το μουσικό talent show του MEGA.

Εκπληκτικές ερμηνείες σε θεαματικές σκηνογραφίες, φορτισμένες αντιδράσεις από τους κριτές-μέντορες και καυστικά σχόλια από τον Ηλία Ψινάκη είχε το 2ο live show του «X Factor», που προβλήθηκε στο MEGA χθες, Κυριακή 29 Μαΐου.

Το αποτέλεσμα της δωρεάν online ψηφοφορίας του κοινού έθεσε εκτός της φάσης των live shows την Ιόλη Πενταρά και τους Decho. Ο Μιχάλης Κουινέλης δήλωσε ότι δεν περίμενε το αποτέλεσμα και ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι της ομάδας του έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος σχολίασε: «Μιλάμε για ταλαντούχα παιδιά με όνειρα. Όποιος και να φύγει είναι δύσκολο».

Η 26χρονη τραγουδίστρια από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και ο frontman των Decho, Πάνος Δεκουλάκος, μίλησαν στην παρέα του «MEGA Καλημέρα».

Η Ιόλη Πενταρά περιέγραψε την εμπειρία της στο live show: «Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ήταν έντονη η εμπειρία, είχαμε πολλές ώρες δουλειάς στην πλάτη μας. Δεν περίμενα ασυλία από τον Ηλία Ψινάκη. Έκανε πολύ καλά που την έδωσε στον Μίλτο». Ακόμα, ανέφερε ότι θα έχει την τύχη να συνεργαστεί με τον μέντορά της, Μιχάλη Κουινέλη, στην καλοκαιρινή περιοδεία του. Για όσα αποκόμισε από το «X Factor», είπε: «Κερδισμένη βγαίνω, λόγω προβολής και εμπειριών. Μια τόσο μεγάλη εμπειρία δεν γίνεται παρά να σε εξελίξει».

Ο Πάνος Δεκουλάκος από τους Decho αποκάλυψε ότι η μπάντα του είχε επιλέξει να μην ακολουθήσει την «οδό» ενός talent show, αλλά να χτίσει το όνομά της βήμα-βήμα με συναυλίες: «Ήταν μια έκπληξη για εμάς που αποφασίσαμε να το κάνουμε. Είδαμε τη δύναμη της τηλεόρασης. Είναι ένα κοινό υπερπολλαπλάσιο από αυτό που είχαμε. Θα το θέλαμε λίγο ακόμα!». Ακόμα, ο Πάνος επανέλαβε ότι το επίπεδο των συνδιαγωνιζόμενων ήταν πολύ υψηλό και αυτό απαλύνει την ήττα, ενώ ξεχώρισε ως αγαπημένο του συνδιαγωνιζόμενο τον JCJO για τον ατόφιο χαρακτήρα και τη φωνή του. Αποκάλυψε επίσης ότι οι Decho είχαν συνεργαστεί με τον Στέλιο Ρόκκο στη Θεσσαλονίκη πολύ πριν το «X Factor» και ότι εμφανίστηκαν απροειδοποίητα μπροστά του στην audition.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckcwv0sl4c6x)


Ειδήσεις σήμερα:

Στις 6 Ιουνίου η δίκη για τη σφαγή του επιχειρηματία με κουζινομάχαιρο από 33χρονο stalker στη Ναύπακτο

«Το έκανα για τον πλανήτη» λέει ο άντρας που έριξε τάρτα α λα κρεμ στη «Μόνα Λίζα» στο Λούβρο

Ο χάρτης με τα «κρούσματα» ενδοοικογενειακής βίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη - Δείτε ανά περιοχή




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης