Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Φιλιππίδης και ο Σεφερλής με εξαφάνισαν από την τηλεόραση»

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Φιλιππίδης και ο Σεφερλής με εξαφάνισαν από την τηλεόραση»

Ο ηθοποιός μίλησε για τους συναδέλφους του κι εξήγησε τι ρόλο έπαιξαν στην απουσία του από την ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια

giorgoslabatos
Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λαμπάτος κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» κι εξήγησε πως αυτοί οι δύο ηθοποιοί ευθύνονται για την «εξαφάνισή» του από τον χώρο του θεάματος.

«Ουσιαστικά, εκείνοι με εξαφάνισαν. Κατ' αρχάς, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έβλεπε την ανταπόκριση που είχα και δεν μπορούσε να το αντεχτεί, με αποτέσμα να έχουμε διάφορα στη σκηνή», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είχαμε μια λάμπα που κοσμούσε το σαλόνι. Την γυρνούσε με το καλώδιο και πέρασε ξυστά από εμένα και τη Νικολέττα Βλαβιανού. Αν μας χτυπούσε, θα μας σκότωνε».

«Δύο πρωταγωνιστές ενήργησαν στη αφάνειά μου και στην εξαφάνισή μου αυτά τα χρόνια», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός κι εξήγησε πως ο δεύτερος ήταν ο Μάρκος Σεφερλής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckb8xx83qvoh)

«Ο Μάρκος Σεφερλής ζήτησε από την Τίνα Σακελαρίου να κάνει τον Ηλία του 16ου. Του είπε κι εκείνη "θα πάρεις τον Λαμπάτο για να κάνει τον Βέγγο". Μετά από αυτό, δικαιολογείται η συμπεριφορά του Μάρκου απέναντί μου. Δεν θα πήγαινα να δω παράσταση του Μάρκου, ούτε το σκυλάκι μου δεν θα πήγαινα», τόνισε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ναι μεν φοβάται που αποκαλύπτει δημόσια τέτοιες πληροφορίες, όμως είναι αποφασισμένος να μιλήσει μετά από τόσα χρόνια και να εξηγήσει πού οφείλεται η απουσία του.

«Φοβάμαι που μιλάω δημόσια, αλλά είμαι αποφασισμένος να πω τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια κι είμαι παραγκωνισμένος από την ελληνική τηλεόραση. Η φυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη πιστεύω ότι θα είναι η απελευθέρωσή μου. Παρόλο που είναι για εμένα η θεία δίκη, αφού με κατέστρεψε, δεν θέλω να τον βλέπω με χειροπέδες. Με κατέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης», είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ράινερ θύμα δύο απαγωγών - Ο πόλεμος των γονέων και η διαμάχη ελληνικής και νορβηγικής δικαιοσύνης

Αγωνία για τα ελληνικά πληρώματα μετά την πειρατεία στον Περσικό Κόλπο - Έντονο διάβημα του ΥΠΕΞ

Επιχείρηση διάσωσης μιας όρκας που βρέθηκε στον ποταμό Σηκουάνα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης