Η Γη της Ελιάς: Η Λυδία Κονιόρδου έδωσε spoiler για τη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Η Λυδία Κονιόρδου έδωσε spoiler για τη σειρά

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη

ιγιτισελιασ-
Η Λυδία Κονιόρδου μίλησε για τα 34 χρόνια αποχής από την τηλεόραση, την ενασχόληση με την πολιτική και τη «Γη της Ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί, ενώ έδωσε και ένα spoiler για το μέλλον του χαρακτήρα που υποδύεται.

Αναλυτικότερα, η ηθοποιός, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», όπου αρχικά είπε:

«Είχα κάνει κάποτε μία μικρή σειρά 12 επεισοδίων, ήταν εξαιρετική παραγωγή, αλλά επί τρεις μήνες επειδή έκανα και θέατρο δεν έζησα, κόντεψα να πεθάνω από την κούραση. Τότε ορκίστηκα ότι δεν θα έκανα ποτέ ξανά ταυτόχρονα δύο δουλειές. Το θέατρο με κυνηγούσε συνέχεια, παρότι είχα ενδιαφέρουσες προτάσεις και εκτός θεάτρου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Κάρολο Κουν, που μαθήτευσε κοντά του, δηλώνοντας: «Ο Κάρολος Κουν ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος για μένα. Έμεινα κοντά του για εννιά χρόνια και αισθάνθηκα πολύ τυχερή που με διάλεξε και με κράτησε στο θίασό του. Μου ήταν αδιανόητο να παίξω αλλού. Και μόνο που άκουγα την αναπνοή του αισθανόμουν ότι παίρνω υλικό για 10 ζωές στο θέατρο. Για μένα το θέατρο ήταν η φυσική επιλογή. Δεν υπήρχε καν η σκέψη να αφήσω αυτόν τον άνθρωπο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckaj3v4u9ryh)


Σχετικά με την απόφασή της να πει το «ναι» για τον ρόλο της Μαργαρίτας στη «Γη της ελιάς», η ίδια είπε:

«Η “Γη της Ελιάς” ήταν η στιγμή μου. Αισθάνθηκα ότι έχω κάνει μια διαδρομή στο θέατρο, ότι είμαι ευτυχής με τις συνεργασίες μου και ότι είναι η ώρα να ασχοληθώ με την κάμερα, που είναι ένας άλλος κόσμος. Σε μια συζήτηση το είπα σε συνεργάτες μου, το έμαθε ο Αντρέας Γεωργίου και μου έκανε την πρόταση» και πρόσθεσε: «Ο ρόλος μου με εκφράζει πολύ. Έχει πράγματα που τα λέω και εγώ στη ζωή μου. Αισθάνομαι ευτυχής που δουλεύω στη σειρά. Έχουμε γίνει πραγματικά μία οικογένεια. Αυτό οφείλεται στον Αντρέα και στον τρόπο που οργανώνει τους ανθρώπους γύρω του αλλά και στη Βάνα Δημητρίου με το σενάριο και τις ανατροπές».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckajbmd4t8c1)


Σχολιάζοντας την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, η Λυδία Κονιόρδου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: «Η πολιτική έτυχε. Ήταν βέβαια επιλογή μου. Είμαι συνειδητοποιημένη σαν πολίτης από πολύ μικρή ηλικία. Μεγάλωσα με το αίσθημα του δίκαιου. Ήθελα να τάσσομαι υπέρ της δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως. Είμαι και της γενιάς του Πολυτεχνείου, όπου εκεί διαμορφώθηκα συνειδησιακά. Όλη αυτή η σειρά των εμπειριών με διαμόρφωσαν πολιτικά και έτσι όταν ήρθε η πρόταση την αποδέχτηκα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckaj87nmmli9)
Κλείσιμο


Στη συνέχεια, η ηθοποιός θυμήθηκε τα νεανικά της χρόνια. «Όταν έβγαλα το πρώτο μου μεροκάματο από τον Κουν έφυγα από το σπίτι μου και έπιασα το πρώτο μου σπίτι στα Εξάρχεια. Τα πρώτα μου έπιπλα ήταν πράγματα που έβρισκα από τον δρόμο. Εκεί έζησα 15 χρόνια», εξομολογήθηκε.

Σχετικά με το μέλλον της ηρωίδας που ενσαρκώνει στη «Γη της Ελιάς», η ηθοποιό αποκάλυψε, ότι κάποια στιγμή, η Μαργαρίτα ανοίγει την πόρτα της και βρίσκει μία τσάντα με 1 εκατομμύριο ευρώ.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckajho5chfcx)


Ειδήσεις σήμερα:

Τσαβούσογλου: Νέες αιχμές κατά της Ελλάδας σε δηλώσεις για την ένταξη Σουηδίας-Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Στηβ Μιλάτος: Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα

Έλεν Ντε Τζένερις: Οι πιο ξεκαρδιστικές φάρσες που έκανε στους ανυποψίαστους διάσημους φίλους της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης