Γιώργος Λιάνης για Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της» – Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Γιώργος Λιάνης για Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα μοιραία θύματα της ομορφιάς της» – Τι απάντησε η παρουσιάστρια

«Με τα χρόνια βλέπω μία ανθεκτική γυναίκα, μία εξαιρετική επαγγελματία», είπε μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος - Δείτε το σχετικό βίντεο

giwrgos-lianis-eleni-menegaki
Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για την καριέρα του ως πολιτικός, ενώ εξήγησε και τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει στη ζωή του ο έρωτας.

Επίσης, ο δημοσιογράφος και πολιτικός έκανε ένα σχόλιο για την ομορφιά της παρουσιάστριας του «Ελένη», με την ίδια να απαντά έκπληκτη.

Σχολιάζοντας αρχικά τον ρόλο που έχουν οι δημοσιογράφοι σήμερα, είπε:

«Είναι ένα φαινόμενο αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει δικαστές, εισαγγελείς. Τα πάντα. Ήμουν ο πρώτος που έφτασε στο Κωσταλέξι. Η υπόθεση της Ελένης Καρυώτη ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός για τη ζωή μου. Ο κόσμος μας λάτρευε, δεν πληρώναμε στα ταξί» και συνέχισε:

«Στην εκπομπή για τον Κοεμτζή θέλαμε να δείξουμε ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πήραμε το μέρος του περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Τι να πεις σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της»;

Αναφορικά με την καριέρα του στην πολιτική, ο ίδιος δήλωσε: «Μετανόησα αργά που μπήκα στην πολίτικη. Έμεινα 24 χρονιά. Ήταν πολλά».

Στην πορεία της συνέντευξης, σχολίασε ακόμη ότι: «Στα 80 μου το σύνθημά μου είναι “ποτέ συνταξιούχος”. Ό,τι μπορούσα να κάνω στα 20, μπορώ να το κάνω και στα 80».

Για τον έρωτα και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του, ο δημοσιογράφος είπε:

«Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα. Νομίζω ότι αγάπησα περισσότερο από ό,τι αγαπήθηκα. Ποτέ δε θα έλεγα σε μία γυναίκα που αγαπώ να με παντρευτεί. Οι γάμοι μου ήταν αποφάσεις των συντρόφων μου. Είμαι ο πιο ακατάλληλος στο να προτείνω το σωστό μοντέλο οικογένειας. Δεν στάθηκα καλός πατέρας. Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα καλός πατέρας, γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλειά μου. Ευτυχώς τα παιδιά μου είχαν γενναιόδωρες μητέρες που δεν τα φανάτισαν εναντίον του πατέρα τους. Κατάφερα να τα κατακτήσω αργότερα. Με πολύ πόνο όμως».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και την ομορφιά της, λέγοντας ότι:

«Έχω πολύ διαφορετικές εικόνες της Ελένης Μενεγάκη στο μυαλό μου. Έτυχε να μας βραβεύσει για τους “Ρεπόρτερς” όπου διαβατήριο της Ελένης ήταν η ομορφιά και ήμουν κι εγώ ένα από μοιραία θύματα της ομορφιάς της. Με τα χρόνια βλέπω μία ανθεκτική γυναίκα, μία εξαιρετική επαγγελματία. Αυτό ξεπερνάει την ομορφιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9myjprlba1)


Μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να απαντήσει για όσα είπε ο Γιώργος Λιάνης: «Να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα πολύ ωραία λόγια που είπε για μένα! Δεν το περίμενα, είναι από αυτά που σου έρχονται και κάτι δωράκια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.



Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει η φωτογραφία της τάξης που «γάζωσε» ο δράστης στο Τέξας - «Ώρα να πεθάνετε» είπε στους μαθητές

Ανήλικη στη Θεσσαλονίκη άρπαξε σάντουιτς από ψητοπωλείο και έφαγε ξύλο από τον ιδιοκτήτη

Βρέφος λίγων ημερών πνίγηκε με το γάλα του και πέθανε μέσα στο «Παίδων» - Μήνυση από τους γονείς








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης