Ρόδος: «Την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι», λέει ο δικηγόρος της Αγγλίδας που κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι για βιασμό

Ρόδος: «Την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι», λέει ο δικηγόρος της Αγγλίδας που κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι για βιασμό

Δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση - Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 30χρονος που φέρεται να βίασε την Αγγλίδα τουρίστρια

viasmos343
Ένας 30χρονος άνδρας, γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Big Brother, αλλά και -παλαιότερα- σε πρωϊνή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς της Λίνδου, έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, κ. Ιωάννης Κοκκινογέννης τόσο για την εξέλιξη της υπόθεσης όσο και για τη ψυχολογική κατάστασηπου βρίσκεται το νεαρό κορίτσι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Ο κ. Κοκκινογέννης μιλώντας στην εκπομπή περιέγραψε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της είχαν πάει παρέα να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου εργαζόταν ο κατηγορούμενος, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9h0dnswtux)
Κλείσιμο


Ποιος είναι ο 30χρονος και τι έχει συμβεί
Ο 30χρονος, εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου και εκεί γνώρισε την αλλοδαπή.

Κατά πληροφορίες, της πρότεινε -κι εκείνη δέχτηκε- να διασκεδάσουν μαζί σε έτερο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την βίασε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της. Σήμερα ο 30χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυστηρή απάντηση Μητσοτάκη στην Άγκυρα - Ετοιμότητα «επί του πεδίου», συνέχεια στη διεθνοποίηση των προκλήσεων

Σκληρό παζάρι με όπλο την επισιτιστική κρίση από Μόσχα – Παρέμβαση ΝΑΤΟ ζητά το Κίεβο

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης