Survivor: Ο καβγάς Βρισηίδας - Μαρτίκα, το «χαστούκι» και το οριστικό τέλος

Survivor: Ο καβγάς Βρισηίδας - Μαρτίκα, το «χαστούκι» και το οριστικό τέλος

Δεν μασάει ο φαρμακοποιός από τα καμώματα της «συντρόφου» του

Martikas-Vrisiida
Μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει τη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor, όπως είδαμε στην αρχή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου.

O φαρμακοποιός από ότι φαίνεται θέλει να δώσει τέλος στη σχέση του με την Βρισηίδα, λόγω ενός έντονου καβγά που είχαν. Αυτό όμως που τον εξόργισε ήταν η κίνησή της αλλά και όλα όσα του είπε...

«Ίσως χθες ήταν το τελευταίο μου βράδυ και απόψε να επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε. H Βρισηίδα απρόβλεπτα κι ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck907c7fxa8x)

Από την πλευρά της η Βρισηίδα περιέγραψε στην κάμερα του Survivor τι συνέβη, λέγοντας: «Του λέω "Πας καλά; ήθελα να του κάνω επίθεση στον αγώνα;". Και μου λέει μπροστά στα μούτρα μου σε πολύ κοντινή απόσταση: "Και ποια είσαι εσύ που θα του εξηγήσεις; Θες να του κάνεις επίθεση. Τέτοια είσαι". Φώναζε τόσο έξαλλος. Και του είπα: "Μην μου φωνάζεις εμένα, γιατί πραγματικά θα σου δώσω χαστούκι που μου φωνάζεις μέσα στα μούτρα μου". Δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο έξαλλος».

«Τσακωνόμασταν για κάτι που αφορούσε έναν τρίτο, για τον Εμμανουήλ. Δηλαδή αν γινόταν κάτι μεταξύ των δυο μας πώς θα αντιδρούσε», πρόσθεσε και ξέσπασε σε κλάματα.

Για το περιστατικό πήρε θέση ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο σκηνικό. Όπως είπε: «Κάνει έτσι το χέρι της η Βρισηίδα και λέει στον Σπύρο: "Σταμάτα, θα σου δώσω καμία, δεν υπολογίζω εγώ". Και εκείνη την ώρα σηκώθηκε ο Σπύρος και της λέει: "Άντε κακομαθημένη πήγαινε για ύπνο, που θα μου πεις ότι θα με χτυπήσεις". Σάστισε η Βρισηίδα γιατί μάλλον δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από τον Σπύρο, ότι θα αμυνθεί».

Κλείσιμο
Ο Σπύρος Μαρτίκας απευθυνόμενος στη Βρισηίδα είπε:  «Έχεις ξεφύγει αρκετές φορές, τις οποίες ανέχτηκα. Η ανοχή, όμως, έχει όρια. Βρισηίδα μου από σένα και από καμία Βρισηίδα δεν μπορώ να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά, όταν έχω πλήρη πρόθεση και διάθεση να συζητήσω ήρεμα το οτιδήποτε».

«Έχω εισπράξει απίστευτη ένταση και τρομερά ξεσπάσματα πάνω μου. Χτες πάλι έκανε κίνηση να με χαστουκίσει κι αυτό ήταν κάτι που πραγματικά μπροστά στα παιδιά που έγινε με ενόχλησε. Παρ΄όλα αυτά την σήκωσα δεν την έσπρωξα, και της είπα πήγαινε για ύπνο. Μου είπε θέλω να μιλήσουμε».

Ο Σπύρος Μαρτίκας ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη Βρισηίδα και δίνει τέλος στη σχέση του. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck937gcxup4p)


Ειδήσεις σήμερα:

Αυστηρή απάντηση Μητσοτάκη στην Άγκυρα - Ετοιμότητα «επί του πεδίου», συνέχεια στη διεθνοποίηση των προκλήσεων

Σκληρό παζάρι με όπλο την επισιτιστική κρίση από Μόσχα – Παρέμβαση ΝΑΤΟ ζητά το Κίεβο

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης