Survivor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, «χώρισαν» Βρισηίδα και Μαρτίκας – Δείτε βίντεο

Survivor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, «χώρισαν» Βρισηίδα και Μαρτίκας – Δείτε βίντεο

Η κόντρα Άρη και Σπύρου και η… βόμβα που έριξε ο ποδοσφαιριστής περί ηθικής, το άδοξο τέλος του love story, η Μπλε επικοινωνία και οι Χρήστος Δάντης και Μαρία Αντωνά

εμμανουηλ
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, καθώς ούτε και αυτός ήταν ικανός να τα… βάλει με τον «βασιλιά του τάκου» Σπύρο Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός μπορεί να έμεινε στον Άγιο Δομίνικο και την 9η φορά που βρέθηκε υποψήφιος, όμως πλέον δεν θα είναι μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς ο έρωτάς τους έληξε άδοξα μετά από τον τσακωμό τους για τον make up artist.

Η απόφαση του Σπύρου Μαρτίκα να υπερασπιστεί τον συνυποψήφιο του στον τάκο και αντίπαλο στο ριάλιτι, Εμμανουήλ Κωνσταντίνο, επειδή αποφάσισε να «ματσάρει» μόνος του οδήγησε σε κόντρα μεταξύ του φαρμακοποιού και του Άρη Σοϊλέδη. Ο Σπύρος, ο οποίος κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή ότι δεν είχε ηθική παιδεία, αναρωτήθηκε αν ήταν αυστηρός με αυτά που είπε, με τα μέλη της Κόκκινης ομάδας να του δίνουν εν μέρει δίκιο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck8zyf6lea3d)


Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος εξήγησε πως δεν θέλει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ ο άλλος υποψήφιος Σπύρος Μαρτίκας συνέχισε να αναρωτιέται αν έκανε σωστά που επιτέθηκε στον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε εξηγήσεις από τον φαρμακοποιό, ο οποίος επέμεινε στο θέμα της ηθικής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9003grisfd)
Κλείσιμο


Ο Άρης μίλησε και με τον  Κωνσταντίνο για την ένταση που προκλήθηκε μπροστά σε όλη την ομάδα, με τον make up artist να κρατάει τις επιφυλάξεις του τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck905g2ekxap)


Η κόντρα Άρη και Σπύρου με αφορμή τον Κωνσταντίνο, έφερε και τον τσακωμό μεταξύ του φαρμακοποιού και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Ο Μαρτίκας φάνηκε πως πληγώθηκε από τη στάση της αγαπημένης του και μιλώντας στην κάμερα του Survivor έδειξε πως ο ένας από τους δυο λόγους που τον κρατούσε στο παιχνίδι πλέον δεν υπάρχει.

«Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε. Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα».

«Το Story τελείωσε» δήλωσε κατηγορηματικά στον Στάθη Σχίζα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου από την άλλη έκλαιγε με λυγμούς και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η σχέση τους τελείωσε για τον Κωνσταντίνο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck907c7fxa8x)


Πριν τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία και φαγητό η διένεξη Μαρτίκα-Σοϊλέδη περί ηθικής συνεχίστηκε, με τον Σπύρο να συνεχίζει να μιλάει περί αδικίας στο πρόσωπο του Εμμανουήλ και τον ποδοσφαιριστή να ρίχνει… βόμβα.

«Δεν μπορώ έναν άνθρωπο να μιλά για ηθική, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να τη χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος και να μη φύγει αυτός. Προφανώς φοβόταν να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό είναι ανήθικο. Δεν θα το δεχόμουν αυτό σε καμία περίπτωση και δεν θα το έλεγα αλλά δεν μπορεί να λέει ότι είμαι ανήθικος» είπε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Μαρτίκας βγήκε από τα ρούχα του με τις κατηγορίες του Άρη τις οποίες χαρακτήρισε «ψευτιές» τονίζοντας ότι δεν ανέχεται από κανέναν να το σπιλώνει την ηθική του υπόσταση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck90l2ei4vtl)


Ο αγώνας για την επικοινωνία ήταν περισσότερο μνήμης παρά δύναμης και αντοχής με Κόκκινους και Μπλε να μένουν κοντά στο σκορ μέχρι το 6-5.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck91x67zesxd)


Τελικά οι Μπλε αποδείχθηκαν καλύτεροι στο παιχνίδι μνήμης και νίκησαν τους Κόκκινους με 10-5 και εκτός από την επικοινωνία κέρδισαν και τις ατομικές μερίδες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck92scgz7byp)


Την ώρα που οι Μπλε ετοιμαζόντουσαν μετά από καιρό να επικοινωνήσουν μέσω βιντεοκλήσεων με τους δικούς τους ο Σπύρος Μαρτίκας ένιωθε απογοητευμένος στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck936ghs1jz5)


Η χαρά και η συγκίνηση των Μπλε στο δωμάτιο επικοινωνίας ήταν τεράστια. Ο Κωνσταντίνος συνομίλησε με τη φίλη του, το ίδιο και η Βρισηίδα.  Η Ασημίνα είχε κλήση από τον Χρήστο Δάντη, η Σταυρούλα  από τον σύντροφό της, ενώ ο Άρης τα «έχασε» μόλις είδε την Μαρία Αντωνά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck93k3qmjry1)


Στο Συμβούλιο η κόντρα Άρη και Σπύρου συνεχίστηκε, όπως συνεχίστηκε και το… δράμα του χωρισμού μεταξύ Σπύρου και Βρισηίδας, με το πρώην ζευγαράκι να κατηγορεί ο ένας τον άλλον για το ποιος έσπρωξε ποιον και ποιος συμπεριφέρθηκε χειρότερα στον άλλον.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck94zbglc6mx)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck950finpkvd)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck951e26tcb5)


Μάλιστα η Βρισηίδα ήταν τόσο απογοητευμένη απ΄ όσα άκουσε από τον Σπύρο που όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιανός ποιος θα ήθελε να αποχωρήσει από το Survivor, το 25χρονο μοντέλο... έδειξε τον πρώην αγαπημένο της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck95fj61xsax)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck95ggyvn0kp)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck95jzmpeeht)


Το κοινό όμως δεν της έκανε το χατίρι αποφασίζοντας να στείλει σπίτι του τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τον Σπύρο Μαρτίκα για 9η φορά φέτος. Πριν αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανακοίνωσε πως θα ήθελε το Survivor να το κατακτήσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck95m115tqb5)




Ειδήσεις σήμερα:

Για ένταση των επιθέσεων προειδοποιεί ο Σοϊγκού, 20.000 εγκλήματα πολέμου καταγγέλλει το Κίεβο

Στο μικροσκόπιο 10 ζωγραφιές της Τζωρτζίνας - Η 4η εγκυμοσύνη και οι ερωτήσεις Ρούλας - Μάνου σε γενετιστή

Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης