X-Factor: Αυτή είναι η ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη

X-Factor: Αυτή είναι η ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη

Ο Μίλτος Χαρόβας, η Ιόλη Πενταρά, ο Γιάννης Ονησιφόρου και οι «Γίναμε» διαγωνίζονται στο δεύτερο live του μουσικού διαγωνισμού - Δείτε το βίντεο

koyinelis
Η εκπομπή «Ελένη» μάς σύστησε την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, τη μία από τις δύο που θα διαγωνιστούν στο 2ο live show του μουσικού talent show του MEGA.

Όλα είναι έτοιμα για το δεύτερο μεγάλο live show του «X Factor» αυτήν την Κυριακή 29 Μαΐου στις 21:00 στο MEGA, με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, και ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, που θα διαγωνιστεί με εκείνη του Στέλιου Ρόκκου.

Ο νεαρότερος διαγωνιζόμενος από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη είναι ο Μίλτος Χαρόβας. Eίναι δημοφιλής με τα βίντεο που ανεβάζει στο TikTok, θαυμάζει τον Harry Styles, που αναδείχθηκε κι εκείνος από το «X Factor», και υιοθετεί το μότο «Γίνε η αλλαγή που θα ήθελες να δεις», καθώς έτσι πιστεύει πως ο κόσμος θα γίνει πιο όμορφος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck8ubtcstfxt)

Από τη Θεσσαλονίκη έρχεται η 26χρονη Ιόλη Πενταρά. Αν και έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία & ΜΜΕ στο ΑΠΘ, έχει συνειδητοποιήσει ότι η δική της γλώσσα επικοινωνίας είναι το τραγούδι, με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά έχοντας ως είδωλο την Beyoncé.

Κλείσιμο
Με το όνομα Τζόνι θέλει να τον φωνάζουν ο 21χρονος Γιάννης Ονησιφόρου, ο οποίος έρχεται από την Κύπρο και άφησε την εργασία του έπειτα από προτροπή του αδερφού του Ανδρέα, που αποτελεί το μεγαλύτερο στήριγμά του, με σκοπό να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο στη μουσική.

Τέλος, οι Γίναμε είναι η μπάντα του Κωστή και του Θανασάκη από τα Γιάννενα, που γνωρίστηκαν τυχαία και δημιούργησαν μία πολύ ισχυρή φιλία. Ο ένας αποτελεί το «μουσικό» μισό του άλλου κι έτσι έχουν καταφέρει να παντρέψουν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων θα σχολιάσουν οι τέσσερις κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, μαζί με τον Ηλία Ψινάκη.


Ειδήσεις σήμερα

Άγιον Όρος: Επίσκεψη Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίου με βαρύνουσα σημασία


Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας


Survivor: Χαμός στην «τυφλόμυγα» με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να… αλλάζει ομάδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης