Good Job Nicky: «Δούλεψα πάρα πολύ για να μη χρειαστεί να πω ότι είμαι ο γιος του Πάριου»

Good Job Nicky: «Δούλεψα πάρα πολύ για να μη χρειαστεί να πω ότι είμαι ο γιος του Πάριου»

Τι είπε ο νεαρός καλλιτέχνης για την καριέρα που θέλει να ακολουθήσει αλλά και την επιθυμία του να κάνει οικογένεια

Good_Job_Nicky
Ο Good Job Nicky ήταν ο χθεσινοβραδινός καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη αποκάλυψε γιατί δεν μας εκπροσώπησε στη Eurovision, είπε πως επιθυμεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και πως θέλει πολύ να γίνει και ηθοποιός.

«Μου έχει γίνει πρόταση να δουλέψω στα μπουζούκια αλλά δεν θέλω με τίποτα. Όσα λεφτά και να μου έδιναν. Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει. Θα ήθελα να πάω στο εξωτερικό, ελπίζω να τα καταφέρω», είπε αρχικά ο Good Job Nicky για τα επαγγελματικά του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck8kbbsl4hvd)

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως είναι σχεσάκιας και θα ήθελε να κάνει οικογένεια: «Θέλω πολύ να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, είμαι της σχέσης, Θέλω να κάνω σαν τρελός οικογένεια, αυτά είναι τα δυο μου όνειρα, να κάνω οικογένεια και καριέρα. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, όλοι όσοι με προσεγγίζουν κάνουν συζήτηση με τον Νικόλα και όχι με τον Good Job Nicky, αυτό είναι η μεγαλύτερη μου νίκη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον πατέρα του: «Ήθελα να κάνω την βραδιά στο Mega με τον πατέρα μου για να το έχω σαν ανάμνηση. Θα θυμάμαι για πάντα τη συνεργασία μαζί του, ήταν τόσο όμορφο. Στα γυρίσματα τραγουδούσα και τον άκουγα απ’ έξω να φωνάζει “Αγάπη μου”! Ήταν πραγματικά υπέροχη στιγμή! Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε τραγούδι μαζί, εκτός κι αν ήταν στα ιταλικά – στη μέση. Καλώς ή κακώς είναι ένα ιερό τέρας, έχω δουλέψει πάρα πολύ για να αναρωτηθούν ποιος είμαι, να μη χρειαστεί να πως ότι είμαι ο γιος του Πάριου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck8keqybyzox)
Κλείσιμο

Τέλος μιλώντας για το… ναυάγιο με τη Eurovision είπε: «Συγχαρητήρια στην Αμάντα Γεωργιάδη, γιατί είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω και ήταν καταπληκτική. Η Eurovision ήταν ένα πράγμα που όλοι ήθελαν και με τιμάει που ο κόσμος ήθελε να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε με την ΕΡΤ. Δεν θέλω να το πιέσω, αν είμαι καλοδεχούμενος θα πάω. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται, ίσως φέτος δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck8kqu02mxax)

Ειδήσεις σήμερα

Άγιον Όρος: Επίσκεψη Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίου με βαρύνουσα σημασία


Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας


Survivor: Χαμός στην «τυφλόμυγα» με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να… αλλάζει ομάδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης