Ο Πιτ Ντέιβιντσον στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή

Ο Πιτ Ντέιβιντσον στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης οι Σίμου Λίου, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Αμάντα Σέιφριντ, Ζεντάγια και Ζόι Κράβιτζ

pete_davidson
Η λίστα του 2022 με τους 100 καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, αθλητές και συγγραφείς με τη μεγαλύτερη επιρροή του περιοδικού Time αποκαλύφθηκε πριν από δύο 24ωρα.

Ο ηθοποιός Σίμου Λίου προστέθηκε στην υψηλού κύρους λίστα, στην οποία περιλαμβάνονται και οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Αμάντα Σέιφριντ, Σίμου Λίου, Άντριου Γκάρφιλντ, Τζέρεμι Στρονγκ, Zεντάγια, Μίλα Κούνις και Ζόι Κράβιτζ.



Η Αριάντα ΝτεΜπόουζ, η οποία κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στο ριμέικ του «West Side Story» το 2021 και το επί σειρά ετών μέλος του καστ του «Saturday Night Live», Αμερικανός κωμικός και ηθοποιός Πιτ Ντέιβιντσον μπήκαν επίσης στην ετήσια λίστα.

Τα νέα για την ένταξη του Πιτ Ντέιβιντσον έρχονται λίγες μέρες αφότου ο κωμικός ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το SNL πριν από την 48η σεζόν του.

Κλείσιμο
Ο ράπερ και μουσικός Τζακ Χάρλοου έγραψε για τον 28χρονο Ντέιβιντσον στο Time, τονίζοντας την ειλικρίνεια του καλλιτέχνη: «Η απήχηση του Πιτ στον κόσμο έχει να κάνει με την αυθεντικότητά του. Δεν προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπο που είναι».

Ο Ντέιβιντσον, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τα θέματα ψυχικής υγείας, με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος στο παρελθόν, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην αυτοβιογραφική τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Bupkis».

Στο κείμενό της για τον Σίμου Λίου, η ηθοποιός Σάντρα Ο τόνισε την επιτυχία του, ως πρώτος Ασιάτης υπερήρωας στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. «Είναι σε μία πορεία που κανένας Κινέζο-Καναδός δεν έχει βαδίσει» έγραψε. «Αποτελεί μέρος της πρώτης γενιάς Ασιατο-Αμερικανών και Καναδών που έφτασαν στην πραγματική δόξα».

Πηγή: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Πόσο μολυσματική είναι, ποιοι θα εμβολιάζονται

Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας: Μυστήριο με τα κίνητρα του έφηβου που σκότωσε 19 παιδιά και 2 ενήλικους

Αγωνία για την εξαφάνιση του 6χρονου στην Κηφισιά - «Άγνωστος με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης