Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ακόμη μία φορά κατά του Σπύρου Μαρτίκα - «Να έδινες τη θέση σου σε εμένα»

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ακόμη μία φορά κατά του Σπύρου Μαρτίκα - «Να έδινες τη θέση σου σε εμένα»

«Λες ότι "θέλω να μείνω για να στηρίξω παίκτες, για να φτάσω στην ένωση,  για να διώξουμε τον πιο τοξικό άνθρωπο τον Τάκη. Μετά από αυτό είμαι στη διάθεση του κοινού"», είπε ο makeup artist - Δείτε το σχετικό βίντεο

emanouil_martikas
Τα αποτελέσματα του χθεσινού συμβουλίου στο Survivor, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ρίχνοντας για ακόμη μία φορά τα «βέλη» του προς τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο makeup artist, σχολίασε και στο σημερινό επεισόδιο, το γεγονός ότι ο Σπύρος Μαρτίκας εξακολουθεί να βρίσκεται στο παιχνίδι, παρά τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, ότι θα παραχωρούσε τη θέση του σε νέους παίκτες.

«Χθες βγήκα παμψηφεί υποψήφιος από την ομάδα μου στο δεύτερο συμβούλιο. Το περίμενα, δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου. Έχω πει από την αρχή ότι με νοιάζει ο κόσμος. Επίσης είπα στον Σπύρο από τη μέρα που είμαι εδώ λες ότι θέλω να μείνω για να στηρίξω παίκτες, για να φτάσω στην ένωση, για να αγωνιστώ με τους Τούρκους, για να διώξουμε τον πιο τοξικό άνθρωπο τον Τάκη. Μετά από αυτό είμαι στη διάθεση του κοινού. Είναι ένας ψευτορήτορας και ψευτοδικηγόρος, όπως τον έχω ονομάσει», είπε, μεταξύ άλλων ο Εμμανουήλ και συνέχισε:

«Αφού έχεις ζήσει όλα αυτά κι έφυγε ο Τάκης, δεν σε είδα χθες όταν με ψήφισαν παμψηφεί να έδινες τη θέση σου σε εμένα. Σχεδόν απέφυγε την ερώτηση και δεν μου απάντησε. Ο ένας λόγος είναι το ψευτοειδύλλιο με την Βρισηίδα κι ο άλλος είναι γιατί θέλει να στηρίξει την μπλε ομάδα για να φύγω εγώ γιατί είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Ότι να ‘ναι. Με τον τρόπο που μου μιλούσε χθες όχι μόνο είχε ειρωνεία αλλά θέλουν να με διώξουν με αυτό που έχουν φτιάξει με την Βρισηίδα… Για άλλη μια φορά απέδειξε τι κακό χαρακτήρα έχει».


Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck867zbg2cjd)



Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης