Λίαμ Πέιν: Η αρραβωνιαστικιά του αντιδρά στη φωτογραφία που τον δείχνει να την απατά: «Δεν είμαι εγώ αυτή»

Λίαμ Πέιν: Η αρραβωνιαστικιά του αντιδρά στη φωτογραφία που τον δείχνει να την απατά: «Δεν είμαι εγώ αυτή»

«Σταματήστε να μου στέλνετε αυτές τις φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού μου με τα χέρια του τυλιγμένα γύρω από μια άλλη γυναίκα», έγραψε η Μάγια Χένρι

liam-payne-1
Η σχέση του Λίαμ Πέιν και της Μάγια Χένρι έχει περάσει από σαράντα κύματα και πολλές τρικυμίες καθώς οι δυο τους χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν. Αυτή τη φορά το ζευγάρι είναι χώρια… Ο Άγγλος τραγουδιστής τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral καθώς φωτογραφία του που κυκλοφορεί τον δείχνει να έχει τα χέρια του σφιχτά τυλιγμένα γύρω από μια άλλη γυναίκα.

Χθες, η Μάγια σχολίασε ένα αντίγραφο της φωτογραφίας που είχε ανέβει σε μια σελίδα θαυμαστών του Λίαμ στο Instagram με την ίδια ως tag (ο θαυμαστής μπορεί να νόμιζε ότι ήταν εκείνη, καθώς η φωτογραφία ήταν... πετσοκομμένη).

«Αγαπώ όλους τους θαυμαστές του τόσο πολύ, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να μου στέλνετε αυτές τις φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού μου με τα χέρια του τυλιγμένα γύρω από μια άλλη γυναίκα», έγραψε η Μάγια Χένρι στο σχόλιο που έχει πλέον σβηστεί. «Αυτή δεν είμαι εγώ και είναι αρκετά δύσκολο να ξέρω ότι αυτό έχει συμβεί χωρίς να το βλέπω. Αρκετά τώρα». Ο ίδιος ο Λίαμ προς ώρας δεν έχει σχολιάσει την εν λόγω φωτογραφία.

liam-payne-fiance
Αυτή είναι η φωτογραφία που έγινε viral στα social media και δείχνει το Λίαμ Πέιν να αγκαλιάζει σφιχτά μια γυναίκα η οποία όπως αποδείχτηκε δεν είναι η Μάγια Χένρι. Η φωτογραφία σύμφωνα με το TMZ ανέβηκε στα stories της Aliana Μawla στο Instagram. Και η κάτω φωτογραφία ανέβηκε στην ίδια σελίδα


liam-payne


Κλείσιμο
Σύμφωνα με το People και το ET, το ζευγάρι έχει χωρίσει παραπάνω από ένα μήνα και προκαλεί απορία πώς ακόμα η Μάγια τον αποκαλεί «αρραβωνιαστικό» της.



Ο Λίαμ και η Μάγια είχαν μια ταραχώδη σχέση από τότε που έγιαν ζευγάρι για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2019. Τον Αύγουστο του 2020, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Χώρισε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2021.

Δύο μήνες αργότερα, όμως, το ζευγάρι εθεάθη ξανά μαζί και τον Οκτώβριο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο Λίαμ δήλωσε στο «People» ότι αυτός και η Μάγια ήταν και πάλι μαζί και εξακολουθούσαν να είναι αρραβωνιασμένοι. «Είμαστε ακόμα εδώ μαζί και είμαστε πολύ, πολύ ευτυχισμένοι αυτή τη στιγμή. Πιθανότατα η πιο ευτυχισμένη στιγμή που έχουμε υπάρξει ποτέ. Είμαι περισσότερο απογοητευμένος από τον εαυτό μου που συνεχίζω να πληγώνω τους ανθρώπους. Αυτό με ενοχλεί», είπε, λέγοντας ότι εκείνη τη στιγμή ένιωθε ότι αυτό ήταν το καλύτερο και για τους δύο. «Πρέπει να τα ξεκαθαρίσω με τον εαυτό μου». «Απλώς δεν είμαι πολύ καλός στις σχέσεις και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου».

liam_cheryl1

Ο Λίαμ ήταν σε σχέση με την τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ από το 2015 έως το 2018 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης