Κιμ Καρντάσιαν: Εμμονικός θαυμαστής της απειλεί να σκοτώσει τον Πιτ Ντέιβιντσον

Κιμ Καρντάσιαν: Εμμονικός θαυμαστής της απειλεί να σκοτώσει τον Πιτ Ντέιβιντσον

«Υπέφερα και συνεχίζω να υποφέρω από σοβαρή συναισθηματική οδύνη. Φοβάμαι για την ασφάλειά μου», αναφέρει η διάσημη τηλεπερσόνα - Η δίκη έχει οριστεί γιατ ις 13 Ιουνίου

kim
Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε πως ένας μανιώδης θαυμαστής απείλησε να σκοτώσει τον σύντροφό της Πιτ Ντέιβιντσον και τώρα ζητά προστασία για την οικογένειά της. Σύμφωνα με νομικά έγγραφα, τα οποία έχει στην κατοχή της η ιστοσελίδα «The Blast», η διάσημη τηλεπερσόνα έχει περισσότερες από 30 επιστολές που έχει στείλει ο εμμονικός θαυμαστής. Ο άνδρας στις επιστολές του εξαπέλυε απειλές εναντίον του κωμικού ηθοποιού.

Ο δικηγόρος της Κιμ, περιγράφει τη σοβαρότητα της κατάστασης και εκθέτει τις συγκεκριμένες απειλές θανάτου εναντίον του κωμικού ηθοποιού.

«Στις εν λόγω επιστολές, ο ίδιος απειλητικές αναφορές και εναντίον της Κιμ. Επιπλέον, έκανε πολυάριθμα σεξουαλικά σχόλια σχετικά με την Καρτνάσιαν και τους συντρόφους της. Ακόμα απειλούσε ότι θα προβεί σε ενέργειες που θα προκαλούσαν τη φυλάκιση της Κιμ και της οικογένειάς της», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος για να συνεχίσει: «Απείλησε την Κιμ, την οικογένειά της και τα παιδιά της».



Ο εμμονικός θαυμαστής έγινε ακόμα πιο απειλητικός καθώς έγραφε πως η Κιμ πρέπει να πεθάνει. «Εξαιτίας της πιο πρόσφατης ενέργειάς σου, σε έβαλα στη “λίστα πυρκαγιάς” μου. Αν σε δω ποτέ στη Νέα Υόρκη ή τον φίλο σου στο Λος Άντζελες, θα το πραγματοποιήσω εκείνη την ημέρα. Ο Πιτ πρέπει και θα πεθάνει αυτό το Σαββατοκύριακο και εσύ το επόμενο Σαββατοκύριακο».

Η Κιμ κατέθεσε περιοριστικά μέτρα κατά του άνδρα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, ζητώντας του να μείνει μακριά από εκείνη και την οικογένειά της.

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, απειλεί να με σκοτώσει»
Κλείσιμο
Η Kιμ με τρόμο εξήγησε: «Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ ούτε έχω επικοινωνήσει μαζί του και δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Δεν έχω μοιραστεί ποτέ τη διεύθυνσή μου με (αυτόν) και δεν γνωρίζω πώς απέκτησε τη διεύθυνση του σπιτιού μου. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για να επικοινωνεί μαζί μου».

Η Κιμ εμφανώς ανήσυχη και τρομοκρατημένη αναφέρει ακόμα: «Σε πολλές επιστολές, απείλησε να με σκοτώσει. Έχει κάνει πολυάριθμους ψευδείς και παραληρηματικούς ισχυρισμούς για μένα και τις προσωπικές μου σχέσεις. Έχει επίσης κάνει ενοχλητικές σεξουαλικές αναφορές για μένα στις επιστολές του. Μάλιστα στις 25 Απριλίου 2022, διατυπώθηκε γραπτή απειλή για βόμβα στο γραφείο μου. Πληροφορούμαι ότι η ιδιωτική μου ασφάλεια ανέλυσε τη γραπτή απειλή για βόμβα και διαπίστωσε αρκετές ομοιότητες μεταξύ της απειλής και προηγούμενων επιστολών».

Στο τέλος, η Κιμ αναφέρει: «Υπέφερα και συνεχίζω να υποφέρω από σοβαρή συναισθηματική οδύνη. Φοβάμαι για την ασφάλειά μου. Φοβάμαι επίσης για την ασφάλεια των κοντινών μου προσώπων, της οικογένειάς μου και των άλλων στο χώρο εργασίας μου... Ανησυχώ ότι με την ισχύ περιοριστικών μέτρων, θα συνεχίσει να κλιμακώνει τις απειλές του και θα προσπαθήσει να με βλάψει σωματικά ή ακόμα και να με σκοτώσει».

Ευτυχώς, ένας δικαστής του Λος Άντζελες συμφώνησε πως η κατάσταση είναι σοβαρή και διέταξε να τεθεί σε ισχύ προσωρινή περιοριστική εντολή. Ο άνδρας έχει διαταχθεί να μην επικοινωνήσει με το διάσημο ζευγάρι με κανέναν τρόπο, ούτε να το παρενοχλήσει. Επιπλέον, δεν πρέπει να πλησιάσει σε απόσταση 100 μέτρων την Καρντάσιαν ή το σπίτι της.

Η ακρόαση για τα περιοριστικά μέτρα έχει οριστεί για τις 13 Ιουνίου 2022.

Τι είχε συμβεί
Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό ότι η Κιμ, ο σύντροφός της και η οικογένειά της δέχονται απειλές για τη ζωή τους. Σύμφωνα με τη διάσημη τηλεπερσόνα, τον τελευταίο καιρό έλαβε δεκάδες επιστολές που απειλούν τη ζωή τους ενώ στη μια από αυτές, ο αποστολέας απείλησε να ανατινάξει το γραφείο της με βόμβα. Η δικηγόρος της, Σον Χόλεϊ, κίνησε τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, εναντίον ενός άνδρα ονόματι Ντέιβιντ Ρέσεντιζ .

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, πρόκειται για έναν άνδρα, που φέρεται να έμαθε με κάποιον τρόπο τις διευθύνσεις του σπιτιού και της επιχείρησής της και άρχισε να στέλνει μια σειρά από γράμματα (περισσότερες από 80), απειλώντας τόσο εκείνη και τα τέσσερα παιδιά της με διάφορους τρόπους.

Στα έγγραφα, που έλαβε το TMZ, η Καρντάσιαν λέει ότι ο Ρέσεντιζ ανέφερε πολλά ψέματα, σχετικά με τις στενές επαφές της. Συγκεκριμένα λέει, ότι έκανε «ενοχλητικές σεξουαλικές αναφορές για μένα στα γράμματά του».






Το πιο χαρακτηριστικό είναι, ότι η Κιμ Καρντάσιαν έλαβε γραπτώς απειλή για βόμβα, στις 25 Απριλίου, σε μια επιστολή που εστάλη σε ένα από τα γραφεία της επιχείρησής της.

Έτσι, η επιχειρηματίας έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του άγνωστου άνδρα, για να μην πλησιάσει ούτε εκείνη ούτε και την οικογένειά της.


Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν: Η «διαγραφή» Μητσοτάκη, το «βέτο» στις ΗΠΑ και το «λάφυρο» της Συρίας


Καιρός: Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, βροχές στα κεντρικά και βόρεια - Μίνι καύσωνας από αύριο


MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η τελική πεντάδα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης