Εύα Μέντες: Η στυλιστική παρέμβαση της 6χρονης κόρης της που απογείωσε το λουκ της

Εύα Μέντες: Η στυλιστική παρέμβαση της 6χρονης κόρης της που απογείωσε το λουκ της

«Το αντιλήφθηκα αφού ήμουν έξω και έτρεχα για δουλειές. Κοίταξα κάποια στιγμή κάτω και διαπίστωσα ότι το είδα ξανά! Το λατρεύω», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της - Δείτε τη φωτογραφία

mendes-exo
Η Εύα Μέντες απολαμβάνει τον ρόλο της, ως μητέρα και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται. Οι δύο κόρες, της, Εσμεράλντα και Αμάντα, τις οποίες έχει αποκτήσει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, είναι η προτεραιότητά της.

Η σταρ του Χόλιγουντ είναι επιλεκτική στο τι ανεβάζει στα social media. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει είναι μοιρασμένες στη ζωή μιας σταρ και στην καθημερινότητα μίας μητέρας. Σε ένα βίντεο μάλιστα, που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες, η ίδια μας δείχνει πως πλένει τα πιάτα και κρατά την κουζίνα καθαρή.



Στην τελευταία της ανάρτηση, αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθους της, τη στυλιστική παρέμβαση της κόρης της, Αμάντα, την οποία απαθανάτισε και την πόσταρε στον λογαριασμό της.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η  Εύα Μέντες  ποζάρει, φορώντας ένα ζευγάρι καφέ μπότες πάνω στις οποίες διακρίνονται τα αυτοκόλλητα που έχει προσθέσει η μικρότερη από τις κόρες της. Στη λεζάντα, η ηθοποιός έγραψε:

 «Τα αυτοκόλλητα στις μπότες μου είναι μια προσθήκη της 6χρονης κόρης μου. Δεν παρατήρησα πότε άρχισε να κολλάει αυτοκόλλητα στα παπούτσια μου, το αντιλήφθηκα αφού ήμουν έξω και έτρεχα για δουλειές. Κοίταξα κάποια στιγμή προς τα κάτω και διαπίστωσα ότι το έκανε ξανά! Το λατρεύω. Έχει τόσο πλάκα. Θα ήθελα να ακούσω για τα γλυκά πράγματα που κάνουν και τα δικά σας παιδιά, και σας λιώνουν την καρδιά».



Δείτε τη φωτογραφία

mentes-stickers121





Ειδήσεις σήμερα:

Από το 1816 Βρετανοί βουλευτές ζητούσαν την επιστροφή των αρχαιοτήτων που έκλεψε ο Έλγιν από τον Παρθενώνα

Τρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε, λέει ο πατέρας της Καρολάιν

«Πηγή υπερμετάδοσης» της ευλογιάς των πιθήκων μια σάουνα στη Μαδρίτη και ένα «φεστιβάλ Φετίχ» στο Βέλγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης