Τo εντυπωσιακό αρχοντικό των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα δίπλα στον Λευκό Οίκο

Τo εντυπωσιακό αρχοντικό των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα δίπλα στον Λευκό Οίκο

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Ουάσινγκτον μετά τη λήξη της προεδρίας - Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους

OBAMA
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με την σύζυγό του Μισέλ μπορεί να μην αποκαλούν πλέον τον Λευκό Οίκο «σπίτι τους», αλλά διαθέτουν ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων τόσο στην Ουάσινγκτον όσο και στη Μασαχουσέτη.

Συνολικά είναι αξίας 20 εκατ. δολαρίων διαθέτοντας απίστευτες ανέσεις για να τις απολαμβάνει το ζευγάρι μαζί με τις κόρες τους, Μάλια και Σάσα.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ πήραν την απόφαση να παραμείνουν στην Ουάσινγκτον μετά τη λήξη της προεδρίας, μέχρι η μικρότερη κόρη τους να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο λύκειο.

Αγόρασαν ένα αρχοντικό σε στιλ Tudor με εννέα υπνοδωμάτια που εκτείνεται σε 8.500 τετραγωνικά μέτρα αξίας 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων στην γειτονιά Kalorama, μόλις πέντε λεπτά μακριά από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με τη Washington Post, το σπίτι των Ομπάμα είναι το δεύτερο πιο ακριβό στη γειτονιά, μετά την έπαυλη του Τζεφ Μπέζος, που κοστίζει 23 εκατομμύρια δολάρια.

Το ακίνητο ήταν ιδιοκτησίας του Τζο Λόκχαρτ, ο οποίος ήταν γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου κατά την περίοδο προεδρίας του Μπιλ Κλίντον. Η έπαυλη χρονολογείται από το 1928, και βρίσκεται σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες συνοικίες της Ουάσινγκτον.

Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό αρχοντικό

12345
Φωτογραφίες: Mark McFadden Washington Fine Properties
Κλείσιμο


obama_4_2
obama_2
obama2_2
obama3_2
obama5_2
obama21



Πηγή: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ιμάμογλου αντιμέτωπος με καταδίκη πολιτικής απαγόρευσης - Ο Σοϊλού του υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

«Έχουμε κινητοποιήσει 20 δισ. ευρώ για την Ουκρανία και θα δώσουμε κι άλλα», λένε οι G7

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης