Δημήτρης Παπανικολάου για το σχόλιο του Καπουτζίδη: «Ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε ως “έξυπνοι” ή “πετυχημένοι”»

Δημήτρης Παπανικολάου για το σχόλιο του Καπουτζίδη: «Ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε ως “έξυπνοι” ή “πετυχημένοι”»

Η τοποθέτηση του καλαθοσφαιριστή για το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη στη Eurovision, σχετικά με τη σεξουαλικότητά του - Δείτε την ανάρτησή του

dimitris-papanikolaou-sl
Την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε, κατά την παρουσίαση του β' ημιτελικού της Eurovision, σχολίασε ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε δεχτεί μία λεκτική επίθεση σχετικά με τη σεξουαλικότητά του, κατά την παρουσίαση της Eurovision.

Την ώρα λοιπόν, που σχολίαζε με τη Μαρία Κοζάκου τον τελικό του 66ου μουσικού διαγωνισμού, ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά, λέγοντας: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Eurovision 2022 - Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Αυτή τη δήλωση σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Δημήτρης Παπανικολάου.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα story, στο οποίο εξήγησε πως κι ο ίδιος είναι κατά κάθε μορφής ρατσισμού, καθώς ο ίδιος και η κόρη του βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Θέλησε όμως, να δώσει βάση και στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο ηθοποιός για τον εαυτό του, όπως «έξυπνος» και «επιτυχημένος».

«Δεν συνηθίζω να σχολιάζω άλλους, γιατί χάνω δουλειά με τον εαυτό μου, καθώς και χρόνο σε πιο σοβαρά θέματα. Θα κάνω μία εξαίρεση. Ο κ. Καπουτζίδης μου είναι πολύ συμπαθής και θέλω να πιστεύω (και για ευνόητους προσωπικούς λόγους) ότι είμαι αντιρατσιστής ως εκεί που δεν πάει και σέβομαι τη μοναδικότητα του καθενός. Αν με καλέσουν σε 100 εκπομπές, θα μιλήσω 100 φορές για ένα θέμα σοβαρό που μπορεί να βελτιωθεί και όποιος θέλει να το δει καλώς, όποιος δεν θέλει αλλάζει κανάλι, τόσο απλά. Αν με καλέσουν, όμως, να σχολιάσω έναν αγώνα μπάσκετ, θα σχολιάσω τον αγώνα μπάσκετ και θα μείνω σε αυτό. Επίσης, ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε με τους όρους “έξυπνοι” ή “πετυχημένοι”. Υπάρχει κόσμος, π.χ. που γεννήθηκε με νοητική στέρηση και δεν έχει αυτή την ευκαιρία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανικολάου. 

Δείτε την ανάρτησή του:

papanikolaou



Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι για τους μαχητές του Αζοφστάλ μετά την παράδοσή του - Παρατεταμένο πόλεμο βλέπει το Κίεβο

Μητσοτάκης: Έδειξε και στο Κογκρέσο χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» -Yποσχέσεις για συνέχιση του «εμπάργκο» σε F-16 και F-35 στην Άγκυρα

Αποφασίζουν σήμερα οι ειδικοί για τις μάσκες - Τι θα ισχύσει για μέσα μεταφοράς, σχολεία, καταστήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης