Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Θα θρηνώ για πάντα την απώλεια του γιου μου»

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Θα θρηνώ για πάντα την απώλεια του γιου μου»

Διαβάστε τι δήλωσε η κόρη του βασιλιά του ροκ εντ ρολ, με αφορμή τη βιογραφική ταινία του πατέρα της

lisa-marie
Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας για τη ζωή και την καριέρα του Έλβις Πρίσλεϊ, με τίτλο «Elvis», η κόρη του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια του γιου της Μπέντζαμιν Κίου, ο οποίος όπως αναφέρουν πολλοί, ήταν φτυστός ο παππούς του.

Δημοσιεύοντας το εξώφυλλο της νέας ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογράφους στις 24 Ιουλίου, η Πρίσλεϊ μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση, έγραψε τα εξής:

«Γεια σε όλους, Δεν έχω δημοσιεύσει εδώ και αρκετό καιρό γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά να πω, καθώς θρηνώ και θα θρηνώ για πάντα την απώλεια του γιου μου. Το να βιώνω αυτή τη φρικτή θλίψη που κατέστρεψε την καρδιά και την ψυχή μου, με έχει καταπιεί ολόκληρη.
Εκτός από τα άλλα 3 παιδιά μου, που κερδίζουν τον χρόνο και την προσοχή μου πια.

Ωστόσο, με αυτά τα λόγια, θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για να σας ενημερώσω ότι έχω δει την ταινία του Baz Luhrmann "Elvis" δύο φορές τώρα, και επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από θεαματική. Απολύτως εξαίσια. Ο Όστιν Μπάτλερ διοχέτευσε και ενσάρκωσε όμορφα την καρδιά και την ψυχή του πατέρα μου. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η απόδοσή του είναι πρωτόγνωρη και ΤΕΛΙΚΑ έγινε με ακρίβεια και σεβασμό».




Στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Μπορείτε να νιώσετε και να παρακολουθήσετε την αγνή αγάπη, τη φροντίδα και τον σεβασμό του Baz για τον πατέρα μου σε όλη αυτή την όμορφη ταινία, και τελικά είναι κάτι για το οποίο εγώ και τα παιδιά μου και τα παιδιά τους, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για πάντα. 
Αυτό που με συγκίνησε επίσης, ξεσπώντας σε κλάματα ήταν να παρακολουθώ τιςΡίλεϊ, Χάρπερ και Φίνλεϊ, στη συνέχεια, εμφανώς συγκλονισμένες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και τόσο γεμάτες περηφάνια για τον παππού τους και την κληρονομιά του, με τρόπο που δεν έχω ξαναζήσει.

Ραγίζει η καρδιά μου που ο γιος μου δεν είναι εδώ για να το δει. Θα του άρεσε πολύ επίσης.
Δεν μπορώ να σας πω αρκετά για το πόσο μου αρέσει αυτή η ταινία και ελπίζω να την αγαπήσετε και εσείς. Όλοι οι εμπλεκόμενοι έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτό, κάτι που αποδεικνύεται στις ερμηνείες τους.

Μπαζ, η απόλυτη ιδιοφυΐα σου σε συνδυασμό με την αγάπη και τον σεβασμό σου για τον πατέρα μου και αυτό το έργο είναι τόσο όμορφο και τόσο εμπνευσμένο. Ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν με νοιάζει, ευχαριστώ που το κάνατε με έναν τόσο βαθύ και καλλιτεχνικό τρόπο. Σε αγαπώ».



Yπενθυμίζεται ότι ο γιος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ,
Μπέντζαμιν, βρέθηκε νεκρός τον Ιούλιο του 2020, σε ηλικία 27 ετών. Ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από αυτοπυροβολισμό στο στήθος του.

Πηγές κοντά στην Πρίσλεϊ αναφέρουν πως ποτέ δεν ξεπέρασε τον χαμό του και «είναι διαλυμένη, απαρηγόρητη και πέρα από τα όρια της απελπισίας, αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τις 11χρονες δίδυμες κόρες της και τη μεγαλύτερη κόρη της, Ρίλεϊ. Λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της». 

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σχολίασαν τα διεθνή ΜΜΕ τη συνάντηση Μητσοτάκη - Μπάιντεν

«Είμαστε σε πλήρη απομόνωση» είπε αναλυτής στη ρωσική κρατική τηλεόραση - «Πάγωσε» η παρουσιάστρια

Το αντιγριπικό εμβόλιο φαίνεται να μειώνει και τον κίνδυνο σοβαρής νόσησης από κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης