Thor: Love and Thunder - Το νέο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε από την ταινία

Thor: Love and Thunder - Το νέο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε από την ταινία

Η αινιγματική φωτογραφία που απεικονίζει τη King Valkyrie να κάθεται δίπλα στη Mighty Thor

thor12
Το «Thor: Love and Thunder» με τον Κρις Χέμσγουορθ, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο. Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι οι παραγωγοί της Marvel, θα σταματήσουν να δίνουν «τυράκι» στους φαν των ταινιών.

Το νέο στιγμιότυπο που είδε το φως της δημοσιότητας, μέσα από μία ανάρτηση στα social media, έφερε και μία αποκάλυψη για την πλοκή. Πιο συγκεκριμένα, τα νέα για την τέταρτη ταινία του «Thor» είναι ότι θα υπάρξει σύνδεση με το «Black Panther 2».

Σε αυτό απεικονίζεται η «King Valkyrie», που υποδύεται η Τέσα Τόμπσον και δίπλα της κάθεται η «Mighty Thor», ο χαρακτήρας της Νάταλι ΠόρτμανΟι δυο τους φαίνεται να βρίσκονται σε κάποιο συμβούλιο. Αυτό συμβαίνει ίσως επειδή, ο κακός της ταινίας θα είναι ο «Gorr», ο Σφαγέας των Θεών του Κρίστιαν Μπέιλ.

Ακόμη, ανάμεσα στις φιγούρες που βρίσκονται κάτω από τις δύο ηρωίδες, εμφανίζεται μια θεότητα που σχετίζεται τόσο με το «Black Panther: Wakanda Forever» όσο και με το «Moon Knight».

Αυτή δεν είναι άλλη από την «Bast» μια θεότητα του λαού της Wakanda.

Δείτε το νέο στιγμιότυπο

281775564_1200476377429009_3068522140366570509_n


Υπενθυμίζεται, ότι η πλοκή της ταινίας, θέλει τον Θορ να «μπλέκεται» σε ένα πολύ περιπετειώδες ταξίδι. Σκοπός του ταξιδιού, είναι η αναζήτηση της εσωτερικής του γαλήνης. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί. Ένας γαλαξιακός δολοφόνος ονόματι Γκορ (Gorr the God Butcher), θα ανατρέψει όλα τα σχέδια του Θορ.

Ο Γκορ επιζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ στρατεύει την ομάδα του, όπου θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και η Τζέιν Φόστερ , η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Πρωταγωνιστούν οι: Κρις Χέμσγουορθσ (που υποδύεται για 8η φοράτον Θορ, έχοντας σχηματίσει εντυπωσιακή μυϊκή μάζα και φτάσει τα 105 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του), Νάταλι Πόρτμαν, Τέσσα Τόμπσον και Τζέιμι Αλεξάντερ.


Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Teaser


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη στην Αθήνα ο πρώην δήμαρχος Βουκουρεστίου - Εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης

Τα παιδιά των λοκντάουν μπορεί να έχουν απώλειες εισοδημάτων στη ζωή τους, εκτιμά το ΔΝΤ








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης