Survivor: Τα παράπονα για τη στάση του Μαρτίκα και το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία των νέων ομάδων

Survivor: Τα παράπονα για τη στάση του Μαρτίκα και το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία των νέων ομάδων

Το ειδύλλιο με τη Βρισηίδα έχει αρχίσει να απασχολεί και στην παραλία αλλά και στα αγωνίσματα - Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

martikas-survivor11
Όσο περνά ο καιρός, το Survivor γίνεται όλο και πιο έντονο, με τα έπαθλα να είναι φαντασμαγορικά και τις ήττες να στοιχίζουν πολύ στις ομάδες που επιστρέφουν στις καλύβες με «άδεια» χέρια.

Το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και τις Βρισηίδας Ανδριώτου έχει αρχίσει να απασχολεί και στην παραλία αλλά και στα αγωνίσματα. Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου εξέφρασε το παράπονό της, σχετικά με τη συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα όταν η πρωταθλήτρια κωπηλασίας και συμπαίκτριά του, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Βρισηίδα στο στίβο μάχης.

Η στάση του αυτή θα συζητηθεί και κάποιοι θα εκφράσουν την ενόχλησή τους με τον φαρμακοποιό, ενω πυροδοτείται και μία νέα διαμάχη μεταξύ «Κόκκινων» και «Μπλε».

το σημερινό αγώνισμα, οι νέες ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και οι χαμένοι θα προχωρήσουν στη διαδικασία ψηφοφορίας και ανάδειξης ενός παίκτη ή μιας παίκτριας για αποχώρηση.

Δείτε το τρέιλερ:

Glomex Player(, )




Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης