MasterChef 2022: Μία απαιτητική μαγειρική «κούρσα», λίγο πριν την τελική ευθεία

MasterChef 2022: Μία απαιτητική μαγειρική «κούρσα», λίγο πριν την τελική ευθεία

Όσα θα δούμε απόψε, στις 21:00, στο  Star - Δείτε το τρέιλερ

MasterChef_2022__5_
Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ως νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box, επέλεξε τα καλάθια με τα οποία κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι συμπαίκτες του, στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια θέση στη φετινή εξάδα του διαγωνισμού.

Τον Παναγιώτη ακολούθησαν στον εξώστη η Καλλιόπη Μπεζαντέ, με τη νίκη της στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, η Ελπίδα Μορφούλη και ο Γιάννος Σδούγκας. Αντίθετα, ο Νίκος Παπαϊωάννου, ο Χριστόφορος Κατσιάνας και ο Νικήτας Μπατσικούρας, καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

TOP_7

Ο δρόμος για μια θέση στην εξάδα του MasterChef 2022, για τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, περνά από μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, του πολυβραβευμένου καλεσμένου chef, Jean Charles Metayer.

Jean_Charles_Metayer
Κλείσιμο

Όσο δύσκολη κι αν είναι η μαγειρική μάχη κανείς δεν προτίθεται να «καταθέσει τα όπλα». Άλλωστε, σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, έχουν όλοι αποδείξει ότι δεν έφτασαν τυχαία ως εδώ και κανείς δεν θέλει να εγκαταλείψει τη μαγειρική «κούρσα», λίγο πριν την τελική ευθεία.

MasterChef_2022__4_

Τρεις δυνατοί αντίπαλοι διαγωνίζονται με στόχο να φτάσουν όσο πιο κοντά στο πρωτότυπο πιάτο μπορούν και κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει το αποτέλεσμα με σιγουριά. Οι μικρές διαφορές στα πιάτα των υποψηφίων θα κρίνουν τελικά και το αποτέλεσμα της αποχώρησης.

Δείτε το trailer: 

MasterChef 2022 | trailer 81ου επεισοδίου - Τρίτη 17.5.2022


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης