Survivor: Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ για τη νίκη του επί του Τάκη και ο γάμος του Μαρτίκα με τη Βρισηίδα

Survivor: Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ για τη νίκη του επί του Τάκη και ο γάμος του Μαρτίκα με τη Βρισηίδα

«Άραξε την πέτσα σου, γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που τον επέλεξες στο χθεσινό αγώνισμα, στο καπάκι έφερε τη νίκη και δεν σε βλέπω καν» είπε στον Τάκη Καραγκούνια - Δείτε το βίντεο

emmanoyil
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους πιο ανατρεπτικούς παίκτες του Survivor και στο χθεσινό αγώνισμα απέδειξε στους αντιπάλους του, ότι δεν είναι «σίγουρος πόντος».

Η μέχρι τώρα επίδοση του makeup artist δεν είναι καλή, αλλά στο χθεσινό αγώνισμα έκανε τη μεγάλη διαφορά και κέρδισε δύο φορές, τη μία με τον Τάκη Καραγκούνια και τη δεύτερη με τον Γιώργο Ταλάντσεφ, ο οποίος μάλιστα είναι και από τους καλύτερους φέτος.

Ο ίδιος φάνηκε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για τις νίκες του και με αφορμή αυτό, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στράφηκε ξανά στον Τάκη Καραγκούνια, με τον οποίο έχει αναπτυχθεί μία πολύ έντονη κόντρα. Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε υποτιμήσει τις ικανότητές του στον αγωνιστικό χώρο και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ του απάντησε στο επεισόδιο της Δευτέρας:

«Έφερα δύο αναπάντεχες νίκες, όπου δεν τις περίμενε κανείς σίγουρα, όπως ο Τάλα κι ο Τάκης. Περίμενε κανείς ότι θα κερδίσω τον καλύτερο κι άχαστο παίκτη του Survivor, τον Τάλα; Όχι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν θα ξεχάσω όμως τα λόγια του Τάκη στο συμβούλιο.

Φίλε άραξε την πέτσα σου, χαλάρωσε γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που τον επέλεξες στο χθεσινό αγώνισμα, στο καπάκι έφερε τη νίκη και δεν σε βλέπω καν. Άντε γεια, δεν σε βλέπω καν. Άρχισαν να του φταίνε όλα κι έλεγε ότι χτύπησε στο πόδι του. Γενικά όταν χάνει ο Τάκης χτυπιέται και του φταίνε τα πάντα. Αλλά έχασε από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ κι αυτό θα το θυμάται για πάντα».

Δείτε το σχετικό βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck1bevti7j6x)



Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, στη «στήλη», που επινόησε για τα νέα του Άγιου Δομίνικου με τίτλο «Φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα» αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτή την περίοδο ασχολείται το «ειδύλλιο» που ισχυρίζεται ότι υπάρχει ανάμεσα στη Βρυσηίδα και τον Σπύρο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο παίκτης της μπλε ομάδας φόρεσε ένα δίχτυ που χαρακτήρισε «μαύρο πέπλο», αναφέρθηκε ξανά στη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους δύο παίκτες.

«Σήμερα η ψυχαγωγική μου εκπομπή θα έχει να κάνει με γάμο αλλά τι γάμο; Ο γάμος του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας είναι γεγονός. Το τι γεγονός είναι αυτό πραγματικά δεν ξέρω. Να χαρώ; Να στεναχωρηθώ; Να γελάσω; Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν αρχίσει και μιλούν για γάμο» είπε αρχικά και συνέχισε «Δεν νομίζω η Βρισηίδα να είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα μπορεί. Επίσης ήθελα να πω ότι όλη η παραλία τους κοροϊδεύει».

Δείτε όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck1bewibrqqx)


Ειδήσεις σήμερα:

Εντολή Μπάιντεν για την επιστροφή του αμερικανικού στρατού στη Σομαλία

Η λέξη που αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο

Οι σκανδιναβικές χώρες δίνουν «εγγυήσεις ασφαλείας» σε Σουηδία και Φινλανδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης