Η Πάρις Τζάκσον σε σπάνια συνέντευξη για τον πατέρα της: «Ο Μάικλ ήταν μάγκας, με αγάπη χίπη»

Η Πάρις Τζάκσον σε σπάνια συνέντευξη για τον πατέρα της: «Ο Μάικλ ήταν μάγκας, με αγάπη χίπη»

«Μας έμαθε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και μέχρι σήμερα, εξακολουθώ να το πιστεύω αυτό», εξομολογήθηκε η 24χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ

paris-jackson
Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του θρυλικού τραγουδιστή, Μάικλ Τζάκσον, παραχώρησε μία συνέντευξη, κάνοντας μία σπάνια αναφορά στον πατέρα της.

Η 24χρονη Πάρις συγκεκριμένα, μίλησε στο PopSugar, όπου μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που διδάχτηκε από τον πατέρα της, πριν εκείνος φύγει από τη ζωή, το 2009.

«Με μεγάλωσε ένας άνθρωπος, μάγκας, χίπης, με ελεύθερη αγάπη. Μας έμαθε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και μέχρι σήμερα, εξακολουθώ να το πιστεύω αυτό», είπε η Πάρις στην πρόσφατη συνέντευξή της, που κυκλοφόρησε.
Ένας από τους τρόπους που έχει επιλέξει η Πάρις Τζάκσον να εκφράζεται, είναι τα πολλά τατουάζ, που έχει κάνει στο σώμα της. Όπως παραδέχτηκε η ίδια ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα.

Στην πορεία της συνέντευξης, η Πάρις Τζάκσον ανέφερε, ότι πλέον ασχολείται με το μακιγιάζ και τόνισε ότι: «Εκτιμώ την τέχνη πίσω από αυτό».


Ως μέλος μίας από τις διασημότερες οικογένειες στον κόσμο, η Πάρις ανέπτυξε μία περίεργη σχέση με την έννοια της ομορφιάς.

«Πρόσφατα, έμαθα πώς να τα αντιμετωπίζω όλα, ασκώντας την αγάπη για τον εαυτό μου και τις επιβεβαιώσεις και βουτώντας βαθύτερα στην πνευματική μου ζωή. Μόλις τα τελευταία δύο χρόνια άρχισα να νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και το σώμα μου, να νιώθω άνετα για τα πάντα. Αυτές οι στιγμές αγάπης για τον εαυτό μας, δεν είναι 24 ώρες το 24ωρο, αλλά και οι κακές στιγμές είναι λιγότερες και πιο μακρυνές».



Αναφορικά με την ομορφιά, η Πάρις Τζάκσον, εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας ήταν ένα από τα βασικότερα πρότυπα που είχε, μιας και τη βοήθησε να προσδιορίσει την έννοια της ομορφιάς, μαθαίνοντάς της, ότι αυτό πηγάζει από μέσα. και βγαίνει προς τα έξω.

Η κόρη του βασιλιά της ποπ, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι είναι το νέο πρόσωπο της «KVD Beauty», ενώ έχει περπατήσει σε πασαρέλες για χρόνια. Παρόλα αυτά, η ίδια έχει θέσει νέο επαγγελματικό στόχο. Θέλει να βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό του «στεροτυπικού προτύπου» ομορφιάς, χρησιμοποιώντας την καθοδήγηση του πατέρα της.

Κλείσιμο


«Ο μπαμπάς μου φρόντιζε πάντα να διασφαλίσει ότι λαμβάναμε σωστή μόρφωση, προκειμένου να γίνουμε καλλιεργημένοι άνθρωποι. Δεν μας έδειχνε μόνο τη φανταχτερή πλευρά της ζωής, όπως τη διαμονή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων. Βλέπαμε όμως τα πάντα. Βλέπαμε χώρες του τρίτου κόσμου. Βλέπαμε κάθε πλευρά του φάσματος», είχε πει η Πάρις Τζάκσον, στη Ναόμι Κάμπελ για λογαριασμό της σειράς της στο YouTube.

Υπενθυμίζεται, ότι η 24χρονη ασχολείται με το μόντελινγκ, το τραγούδι και την ηθοποιία, ενώ στο παρελθόν είχε γνωστοποιηθε ότι πάλευε με αρκετές ψυχικές διαταραχές. Για πολλά χρόνια υπέφερε από κρίσεις άγχους και κατάθλιψη, ενώ μάλιστα στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.




Ειδήσεις σήμερα

Ήρωας στο Καζακστάν έσωσε τρίχρονο κοριτσάκι που κρεμόταν από παράθυρο του 8ου ορόφου πολυκατοικίας

Σύρος: 37χρονος βρέθηκε νεκρός στα βράχια – Όλα δείχνουν αυτοκτονία

Μπορέλ: «Να εξηγήσουμε στον κόσμο πως η βαθιά οικονομική κρίση οφείλεται στον πόλεμο και όχι στις κυρώσεις»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης