Δήμητρα Κωστάκη: «Έχω πάρει 15 εκατ. δραχμές για τέσσερις ημέρες δουλειάς»

Δήμητρα Κωστάκη: «Έχω πάρει 15 εκατ. δραχμές για τέσσερις ημέρες δουλειάς»

Το διάσημο μοντέλο της δεκαετίας των '90ς μίλησε για την καριέρα της, το εξωφρενικό ποσό που έχει δεχτεί για δουλειά, αλλά και το... GNTM

kostakidimitra
Συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Κωστάκη κι αναφέρθηκε στην καριέρα της ως μοντέλο τη δεκαετία του '90, το εξωφρενικό ποσό που έχει λάβει για 4 μόνο ημέρες δουλειάς και επίσης, έριξε το «καρφί» της για το GNTM.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, δήλωσε: «Στα '90ς ήμασταν πραγματικές σταρ, ήμασταν μια παρέα 10 μοντέλων, που δουλεύαμε πολύ. Ακούω τις τιμές και τα χρήματα που παίρνουν τώρα τα μοντέλα και δεν έχουν καμία σχέση με τότε».

Όσο για το εξωφρενικό ποσό που έχει λάβει για δουλειά, η Δήμητρα Κωστάκη είπε χαρακτηριστικά: «Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει είναι 15 εκατ. δραχμές για τέσσερις ημέρες δουλειάς. Είναι ένας χώρος πολύ δύσκολος. Δεν μου ταίριαζε για τόσο διάστημα που ασχολήθηκα, 8 χρόνια συνολικά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck0zc2ahjs29)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, όταν σταμάτησε το μόντελινγκ, για πολλά χρόνια δεν χρησιμοποίησε μέικ απ στο πρόσωπό της.

Αν και έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στο μόντελινγκ, η ίδια ανέφερε πως είχε και τις κακές της στιγμές.

«Στο Παρίσι με απέρριψαν, γιατί με θεωρούσαν χοντρή. Άλλαζα τα μαλλιά μου κάθε 6 μήνες, έχασα πολλές εμπορικές δουλειές. Έχω δεχτεί τρομερό ανταγωνισμό, σπρωξιές σε show, έμπαιναν άλλες 10 μπροστά μας, έχω ζήσει πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά της. «Με τον πρώτο μου σύζυγο ήμασταν παντρεμένοι, πριν ξεκινήσω καριέρα στο εξωτερικό. Τα παιδιά μου είναι δίδυμα, είναι 22 ετών. Με τον δεύτερο σύζυγό μου, είμαστε 18 χρόνια μαζί», ανέφερε.

Τέλος, η Δήμητρα Κωστάκη αναφέρθηκε στο GNTM. «Όταν είδα στο GNTM τις δοκιμασίες στο δεύτερο επεισόδιο, έκλεισα την τηλεόραση και δεν το ξαναείδα ποτέ. Καλούν μοντέλα που δεν έχουν διεθνή καριέρα, όχι έμενα που είχα και είναι πολύ πιο ενημερωμένες, μάλλον από έμενα», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Νέο Σώμα: Τον Ιούνιο έτοιμη η Δικαστική Αστυνομία


Οι γερμανικές εφευρέσεις που άλλαξαν την καθημερινότητά μας


Φεστιβάλ Καννών: Η Ελλάδα δίνει το δυναμικό παρών με ενισχυμένο Περίπτερο και δυνατές συμμετοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης