Οι επώνυμοι «ψηφίζουν» Μύκονο, ποιους είδαμε βόλτα στα Ματογιάννια το Σαββατοκύριακο

Οι επώνυμοι «ψηφίζουν» Μύκονο, ποιους είδαμε βόλτα στα Ματογιάννια το Σαββατοκύριακο

Σε μια σεζόν που ανοίγει πρόωρα, η Μύκονος υποδέχεται και άλλο ένα «κύμα» τουριστών, οι οποίοι αφίχθησαν κυρίως από τη Μεγάλη Βρετανία με low cost πτήσεις τσάρτερ από Μπέρμιγχαμ, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ και Λονδίνο

patouli-xolevas
'Επειτα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που φτιάχνουν τα τελευταία Σαββατοκύριακα βαλίτσες για να επισκεφθούν το «νησί των Ανέμων» που έχει πάρει «ζωή» ξανά.

Η Μύκονος διαθέτει μερικές από τις καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων, κάποια από τα πολυτελέστερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ευρώπης, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως hot spot των celebrities. 

Βόλτες στα Ματογιάννια στα γραφικά σοκάκια έπιασε ο φωτογραφικός φακός  να κάνει η Μαρίνα Πατούλη, η οποία βρίσκεται συχνά πυκνά στο νησί γιατί σχεδιάζει τα επόμενα επιχειρηματικά της βήματα, καθώς ετοιμάζει μπουτίκ στην «καρδιά» της Μυκόνου. Επιχειρηματική δράση στο νησί έχει πλέον και ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος,  ο οποίος ετοιμάζεται να εγκαινιάσει άλλο ένα κατάστημα ενδυμάτων στο νησί, ενώ στα σκαριά βρίσκεται το brand του για το Ντουμπάι. 




Κλείσιμο


Στο νησί εθεάθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βλάσης Χολέβας.

Η Μαρίνα Πατούλη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Βλάσης Χολέβας επέλεξαν να δειπνήσουν παρέα σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού, απολαμβάνοντας εξαιρετικές γεύσεις  και κοκτέιλ μαζί με την επιχειρηματία Σούλα Λιάκου που υποδέχθηκε το άνοιγμα του νέου εστιατορίου Meraki που  φέρνει καλοκαιρινές δονήσεις, λαχταριστά κοκτέιλ και τη διάσημη ελληνική και μεσογειακή κουζίνα του, στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Το άνοιξε ο Peter Waney, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του, Arjun, ξεκίνησαν την καριέρα τους στο εστιατόριο στο Λονδίνο πριν από 15 χρόνια, ξεκινώντας με το Zuma στο Knightsbridge και ακολούθησαν οι Roka και La Petite Maison. Γνωστό στο κοινό σε όλο τον κόσμο, το Meraki εστιάζει στο να μοιράζεται γευστικά και νόστιμα πιάτα με μεζέδες, ολόκληρα πιάτα με ψάρι και ψητά κρέατα, μαγειρεμένα με την επιδεξιότητα και τη γαστρονομική εμπειρία του Global Executive Chef, Sanjay Dwivedi.





Τα μαγαζιά στο Γιαλό, την Μικρή Βενετία και στην Χώρα γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο που που βγήκε για ένα ποτό, με μικρές και μεγάλες παρέες να πηγαίνουν πάνω-κάτω.

Αν και στο νησί οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλές, στις παραλίες οι πιο τολμηροί έκαναν τις πρώτες βουτιές σε παγωμένα αλλά κρυστάλλινα νερά.

Η Μαρίνα Πατούλη, υπενθυμίζεται, ότι επέλεξε το «νησί των Ανέμων» για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, όπως και πλήθος επωνύμων, ανάμεσά τους ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του.

Σε μια σεζόν που ανοίγει  πρόωρα, η Μύκονος υποδέχεται  και άλλο ένα «κύμα» τουριστών, οι οποίοι αφίχθησαν κυρίως από τη Μεγάλη Βρετανία με low cost πτήσεις τσάρτερ από Μπέρμιγχαμ, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ και Λονδίνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης