Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Συγχώρεσα τον πατέρα μου αλλά δεν ξεχνώ»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Συγχώρεσα τον πατέρα μου αλλά δεν ξεχνώ»

«Ξέρεις πόσο θα ήθελα να είμαι φίλος με τον πατέρα μου και να κάναμε τρέλες; Θαυμάζω τους γονείς που έχουν άριστη σχέση με τα παιδιά τους», είπε ο τραγουδιστής

Xristoforou
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» που παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις με τον πατέρα του.

«Δεν μετάνιωσα για όσα είπα αλλά δεν θέλω να πω γιατί ζει η γιαγιά μου. Μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Δεν ξέρω αν συγχωρώ. Κατανόησα κάποια πράγματα αλλά κάποια άλλα ήταν ασυγχώρητα. Να είναι καλά η αδερφή μου η Μαρία που με βοήθησε. Είναι η ψυχολόγος μου και το στήριγμά μου», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Δεν το σκέφτομαι πια. Ίσως να έχω συγχωρέσει αλλά δεν ξεχνώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πρέπει να θυμάσαι. Μαζί με αυτά τα τραύματα και τα λάθη πορευόμαστε. Αλλά αν ήμουν γονιός, δεν θα ήθελα να ζήσω εις βάρος των παιδιών. Ξέρεις πόσο θα ήθελα να είμαι φίλος με τον πατέρα μου και να κάναμε τρέλες; Θαυμάζω τους γονείς που έχουν άριστη σχέση με τα παιδιά τους», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjyocnnz1xmx)


Τι είχε πει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τον πατέρα του
«Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτός που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη για τον πατέρα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες από σήμερα - Σε υψηλές θερμοκρασίες ο υδράργυρος


Πλεύρης: «Πιθανή η κατάργηση της μάσκας από 1η Ιουνίου - Προφανώς θα έχουμε νέα έξαρση το φθινόπωρο»


Ταμειακές μηχανές – POS: Πότε θα γίνει η realtime διασύνδεση με την εφορία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης