Τα Νεοκλασικά: «Η κόμισσα της φάμπρικας» απόψε στις 21:00

Τα Νεοκλασικά: «Η κόμισσα της φάμπρικας» απόψε στις 21:00

Το θεατρικό έργο των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από τον Alpha - Δείτε αποσπάσματα

Η_κομισσα_της_φαμπρικας___Τα_Νεοκλασικα___Sneak_Preview_1_0-58_screenshot__1_
«Η κόμισσα της φάμπρικας», το θεατρικό έργο των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη που παρουσιάστηκε στο αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά την περίοδο 1966-67 από το θίασο των Μάρως Κοντού και Νίκου Ρίζου, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη σε διασκευή σεναρίου Πάνου Αμαραντίδη και Ελένης Λευθεριώτη, σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και σκηνοθεσία κινηματογράφησης Αλέξανδρου Χαντζή.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Ελένη Γερασιμίδου, Άκη Σακελλαρίου, Νίκο Πουρσανίδη, Φιόνα Γεωργιάδη, Γιώργο Κοψιδά, Ιωάννη Απέργη, Ξανθή Γεωργίου, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Γιάννη Ζουγανέλη, Γιώργο Γιαννόπουλο, Μελίνα Βαμβακά, Στέλιο Γούτη, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, Τζωρτζίνα Λιώση. Guest star Ναταλία Δραγούμη.

Λίγα λόγια για την ιστορία
Σε μια διπλοκατοικία κατοικούν τρία ξαδέλφια που έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο: Χρήστος Δελημάνης. Ο πρώτος (Νίκος Πουρσανίδης) είναι αστυφύλακας και ζει με τη μητέρα του, τη Δήμητρα (Ελένη Γερασιμίδου), που είναι εργάτρια σε εργοστάσιο και μαχητική συνδικαλίστρια, ο δεύτερος (Γιώργος Κοψιδάς) είναι οικολόγος, vegan ακτιβιστής και ο τρίτος (Γιάννης Απέργης) είναι ένας ψιλοαπατεώνας, ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου και ζει με την αφελή και ζηλιάρα γυναίκα του, τη Στάσα (Ξανθή Γεωργίου).

Ένα βράδυ ο αστυφύλακας Χρήστος Δελημάνης συλλαμβάνει μια όμορφη κοπέλα, την Έφη (Φιόνα Γεωργιάδη) , που είχε μπει κρυφά στο σπίτι του εραστή της παντρεμένης αδελφής της Μπιάνκα (Παναγιώτα Βιτετζάκη) για να καταστρέψει κάποια ερωτικά video με τα οποία την εκβίαζε. Η Έφη ξεφουρνίζει ένα σωρό ψέματα ως προς το ποια είναι, ενώ στην πραγματικότητα είναι ανιψιά του τέως Υπουργού Δημοσίας Τάξεως.

Ο Χρήστος την συμπαθεί και αποφασίζει να τη βοηθήσει ζητώντας από τη μητέρα του να κανονίσει να προσληφθεί στο εργοστάσιο που δουλεύει ως εργάτρια. Η Έφη του το ανταποδίδει πείθοντας το θείο της Αριστείδη (Άκη Σακελλαρίου) να τον μεταθέσει στη Γενική Ασφάλεια που ήταν και η μεγάλη του επιθυμία. Έτσι, ο τυχερός αστυφύλακας μετατίθεται στην Υπηρεσία που επιθυμεί και κερδίζει και την καρδιά της κοπέλας. Γιατί δύο πράγματα δεν έχει υπολογίσει η Έφη: τον «αέρα» της κατοίκου του Παλαιού Ψυχικού που δεν μπορεί να αποβάλει -στο εργοστάσιο τη λένε «κόμισσα»- και τον έρωτα που θα οδηγήσει σε αίσιον τέλος!

«Τα Νεοκλασικά», απόψε στις 21:00.

Δείτε αποσπάσματα

Κλείσιμο
Η κόμισσα της φάμπρικας | Τα Νεοκλασικά | Sneak Preview 1


Η κόμισσα της φάμπρικας | Τα Νεοκλασικά | Sneak Preview 2

Η κόμισσα της φάμπρικας | Τα Νεοκλασικά | Sneak Preview 3

Η κόμισσα της φάμπρικας | Τα Νεοκλασικά | Sneak Preview 4


Ειδήσεις σήμερα:

«Μάχη» για το Φιδονήσι - «Θα πολεμήσουμε για όσο χρειαστεί», λένε οι Ουκρανοί

Κιμ Καρντάσιαν: «Ο Κάνιε Γουέστ με έκανε να πιστεύω ότι μου είναι απαραίτητος, δεν μπορούσα ούτε να ντυθώ μόνη μου»

«Δεν πάτησε ούτε μια νότα!»: Απογοήτευση στα social media με τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης