Η Μαντόνα ζητά... ακρόαση από τον Πάπα - «Με έχουν αφορίσει τρεις φορές, δεν είναι δίκαιο»

Η Μαντόνα ζητά... ακρόαση από τον Πάπα - «Με έχουν αφορίσει τρεις φορές, δεν είναι δίκαιο»

«Έχουν περάσει μερικές δεκαετίες από την τελευταία εξομολόγησή μου» γράφει η «βασίλισσα της ποπ» στη δημόσια έκκλησή της

pope-masonna-0
Η Μαντόνα, μετανιωμένη για τις αμαρτίες του παρελθόντος, ζητά συγχώρεση από την Καθολική Εκκλησία και πιο συγκεκριμένα, από τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο.

Παρά το γεγονός ότι η σχέση της με την εκκλησία δεν είναι στα καλύτερα της, καθώς πολλές φορές έχει προβεί σε προκλητικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να την αφορίσει τρεις φορές, η Βασίλισσα της Ποπ δεν διστάζει και απευθύνεται δημόσια στον Πάπα. Στόχος της να κανονίσει μία συνάντηση μαζί του και να δεχτεί, μέσω εκείνου, τη συγχώρεση του Θεού.


«Γεια σας, πάτερ Φραγκίσκε. Είμαι καλή Καθολική. Ορκίζομαι! Εννοώ ότι δεν ορκίζομαι! Έχουν περάσει μερικές δεκαετίες από την τελευταία εξομολόγησή μου. Θα ήταν δυνατό να συναντηθούμε μια μέρα για να συζητήσουμε κάποια σημαντικά θέματα; Με έχουν αφορίσει τρεις φορές. Δεν μου φαίνεται δίκαιο. Με εκτίμηση, Μαντόνα» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter με μερικούς να της απαντάνε ότι μπορεί να μην γνωρίζουν αν ο Πάπας Φραγκίσκος έχει χρόνο για να τη συναντήσει, όμως, οι ίδιοι είναι σε θέση να τη βοηθήσουν, φέρνοντας την σε επαφή με Ιερείς της περιοχής που μένει η τραγουδίστρια.

Η ιδιαίτερη σχέση της Μαντόνα με την Εκκλησία ξεκίνησε το 1989, όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «Like a Prayer». Το βίντεο - κλιπ του τραγουδιού, μάλιστα, περιλάμβανε φλεγόμενους σταυρούς και μια ερωτική απεικόνιση του Ιησού. Η

Κλείσιμο
Η έντονη σχέση της Ποπ Σταρ με την Εκκλησία συνεχίστηκε ένα χρόνο μετά, το 1990, με την παγκόσμια περιοδία της,  «Blond Ambition»,  να περιλαμβάνει χορεύτριες ντυμένες ως... καλόγριες. Τότε ο πάπας Ιωάννης Παύλος Β’ τo χαρακτήρισε, σύμφωνα με την The Guardian,  ως «ένα από τα πιο σατανικά show στην ιστορία της ανθρωπότητας». 

Η τρίτη φορά που η Εκκλησία την «αφόρησε» χρονολογείται το 2006, με την Μαντόνα να πραγματοποιεί εικονική Σταύρωση σε μία συναλία της. Εκείνη τη φορά, σύμφωνα με το MTV, κατηγορήθηκε ξανά για βλασφημία και ασέβεια. 

Ειδήσεις σήμερα:

Βήμα - βήμα η διαδικασία για να πάρετε την επιστροφή έως €600 του ηλεκτρικού ρεύματος

Αυτός είναι ο 55χρονος από την Καβάλα που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Νέο πλήγμα σε ρωσική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης