Αντώνης Βογιατζής για Έλενα Αθανασοπούλου: «Απείλησε ότι θα καταγγείλει κι εμένα»

Αντώνης Βογιατζής για Έλενα Αθανασοπούλου: «Απείλησε ότι θα καταγγείλει κι εμένα»

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως στο παρελθόν, είχε μια δυσάρεστη εμπειρία με τον ηθοποιό - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

vogiatzis-athanasopoulou
Μια νέα αποκάλυψη για την Έλενα Αθανασοπούλου βγήκε στο φως της δημοσιότητας από τον Αντώνη Βογιατζή.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τοποθετήθηκε σχετικά με τις κατηγορίες της 33χρονης γυναίκας, εναντίον γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό, παρουσιάζοντας και τη δική του εμπειρία όταν την είχε γνωρίσει.

Τις προάλλες, η Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία δεν κατονόμασε τον σκηνοθέτη που μηνύει, μίλησε για ένα «άγριο περιστατικό» που συνέβη στα 21 της χρόνια και είπε ότι «πενθεί για το κορίτσι που ήταν τότε», όπως ανέφερε πριν μερικές ημέρες στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Αντώνης Βογιατζής παραχώρησε σήμερα δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Το συγκεκριμένο άτομο παλιότερα, πριν την περίοδο του Covid-19 ετοιμάζαμε μια ταινία κι είχε καλεστεί για έναν ρόλο. Ήταν μαζί με μία άλλη συνάδελφο και κάναμε δοκιμαστικό να δούμε την έκφραση κι αν μπορεί να βγάλει τον ρόλο. Ήταν συνεχώς σε μία κατάσταση επίθεσης και κολακείας. Δεν μπορώ να πω ότι φλέρταρε ανοιχτά. Όταν φτάσαμε στο σημείο να της δώσω οδηγίες για μια σκηνή, αντέδρασε για το αν θα υπάρχουν ερωτικές σκηνές στην ταινία. Σε μια στιγμή μού είπε “Τι; Θα έχουμε ερωτικές σκηνές; Τι πράγματα είναι αυτά;”. Της είπα ότι αν δεν σου αρέσει ο ρόλος, μπορείς να αποχωρήσεις. Για καλή μου τύχη ήταν μαζί και η άλλη συνάδελφος γιατί δεν μου αρέσει να γίνονται καστ ενός ατόμου μόνο», είπε χαρακτηριστικά.

«Πάμε μετά από αρκετό καιρό, παίρνω την απόφαση να κάνω μια ταινία και καλώ την Έλενα και της λέω "υπάρχει αυτός ο ρόλος". Ναι μου λέει, μια χαρά. Ετοιμάζουμε ένα meeting με τους ηθοποιους, για να εξηγήσουμε τι και πώς. Το συγκεκριμένο άτομο δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο, απ' όταν μπήκε στον χώρο να επικοινωνεί προκλητικά με τους υπολοίπους. Δημιουργούσε πηγαδάκια με τους συναδέλφους, κάνοντας φλερτ με όλους. Τέλος πάντων, δεν μπορώ να επεκταθώ παραπάνω, γιατί είμαστε στον αέρα και είναι μεσημεριανή ώρα. Οι κινήσεις της, η ενδυματολογία της, η συμπεριφορά, όλα... Όταν λέω ενδυματολογικά, εντάξει, καλοκαίρι ήταν, αλλά άλλο να φοράς μια κοντή φούστα κι άλλο να τραβάς τη φούστα. Μέχρι που γύρισε και μου είπε ο σκηνοθέτης "τι είναι αυτό;". Κάποια στιγμή, την έπιασα και της είπα "μαζέψου λίγο, σε παρακαλώ, να κάνουμε τη δουλειά μας". Τότε, ήταν και η "βροχή καταγγελιών" του MeToo. Και τότε, μου λέει "έχω καταλάβει τι κάνετε εδώ και θα σε καταγγείλω στο ΣΕΗ". Της είπα κι εγώ να πάει στο καλό και να κάνει ό,τι θέλει», περιγράφει ο σκηνοθέτης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjskk75770rt)

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τον σάλο που ξέσπασε με την καταγγελία της  Έλενας Αθανασοπούλου, που κατηγόρησε για βιασμό γνωστό σκηνοθέτη, ο Κώστας Κωστόπουλος μίλησε ανοιχτά για το θέμα, με μια ανάρτηση στο Facebook, απαντώντας στις κατηγορίες και δηλώνοντας την παραίτησή του από τη σειρά που σκηνοθετεί.

Ο γνωστός σκηνοθέτης της σειράς του Alpha, «
Σασμός», που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, διέψευσε τα όσα του προσάπτει η ηθοποιός (σ.σ. δεν τον έχει κατονομάσει, αλλά τον «φωτογραφίζει» στις αναρτήσεις της), γράφοντας -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Δεν έχω μάθει άλλωστε να ζώ ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω».

«
Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μού επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η ''καταγγελία'' αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου» σημειώνει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του.

Το μήνυμά του ξεκινά με τα εξής λόγια: «Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό. Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, ''φωτογραφίζοντας'' συνεχώς εμένα. Έδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση. Τις τελευταίες ημέρες όμως, δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή έχει προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης για έναν βιασμό προ δωδεκαετίας από ''γνωστό σκηνοθέτη'', χωρίς και πάλι να κατονομάζομαι».

Κλείνοντας ο κ. Κωστόπουλος γράφει: «
Στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι».

Κλείσιμο
kostopoulos



Ειδήσεις σήμερα:

Σε κίνδυνο φτώχειας οι μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα

Συνέδριο νέας εποχής ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

«Ρωγμές» στην Ορθοδοξία από τον «φιλοπόλεμο» Κύριλλο και τα σχέδια για την «Τρίτη Ρώμη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης