Νικόλ Κίντμαν: Αγνώριστη στο Instagram - Νέο σοκ για τους θαυμαστές της

Νικόλ Κίντμαν: Αγνώριστη στο Instagram - Νέο σοκ για τους θαυμαστές της

Το πρόσωπό της φαίνεται παραμορφωμένο σε νέες φωτογραφίες που ανήρτησε η ίδια στο Instagram - Η χολιγουντιανή σταρ το 2007 έλεγε ότι δεν έχει κάνει ποτέ επέμβαση αισθητικής αλλά το 2011 παραδέχτηκε ότι έκανε μπότοξ

nicole_kidman_art
Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του Χόλιγουντ και μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του πλανήτη. Ο λόγος για τη Νικόλ Κίντμαν η οποία για ακόμα μια φορά άφησε τους followers της στο Instagram με το στόμα ανοιχτό.

Ποζάροντας με τη  Lulu Wang, τη σκηνοθέτιδα της νέας σειράς Expats του Amazon, η Κίντμαν εμφανίστηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ αποκαλύπτοντας τις γωνίες του προσώπου της το οποίο φαίνεται τεντωμένο από τις παρεμβάσεις. 

Δείτε τις φωτογράφίες που ανέβασε η Νικόλ Κίντμαν στο Instagram της
Nicole1
Nicole2
Nicole3
Nicole4

Η πρωταγωνίστρια των «Ωρών» έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί, λέγοντας πως με αυτό τον τρόπο φροντίζει την επιδερμίδα της και την κάνει να δείχνει νεανική και σφριγηλή.
Kid
Κλείσιμο
Το 2007 σε συνέντευξή της είχε αρνηθεί ότι είχε υποβληθεί σε αισθητική χειρουργική επέμβαση λέγοντας ότι το αψεγάδιαστο δέρμα της οφείλεται σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι εντελώς φυσική», είχε πει τότε στο Marie Claire για να συνεχίσει: «Φοράω αντηλιακό και δεν καπνίζω. Φροντίζω τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη που το λέω αυτό».

Ωστόσο, το 2011, παραδέχτηκε ότι έκανε μπότοξ κατά τη διάρκεια συνέντευξής στο γερμανικό περιοδικό «TV Movie». «Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα, αλλά εκτός από τον αθλητισμό και την καλή διατροφή, τα περισσότερα πράγματα δεν κάνουν τη διαφορά. Δοκίμασα ακόμη και μπότοξ, αλλά δεν μου άρεσε πώς έμοιαζε το πρόσωπό μου μετά. Τώρα δεν το χρησιμοποιώ πια και μπορώ να κουνήσω ξανά το μέτωπό μου».

Στα επαγγελματικά της η Νικόλ αυτή την περίοδο είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα της επερχόμενης δραματικής σειράς του Amazon «Expats», η οποία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «The Expatriates» της Janice Y.K. Lee. Η σειρά παρακολουθεί την εξωφρενική ζωή μιας πλούσιας κοινότητας ομογενών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τρελοί πανηγυρισμοί σε Τούμπα, αποδυτήρια και αεροπλάνο για το 47ο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Κορωνοϊός: «Αδειάζουν» οι κλίνες Covid - Υποχωρούν συνεχώς οι εισαγωγές ασθενών


Met Gala 2022: Σημαντικά πρόσωπα της μόδας «καίνε» την Καρντάσιαν - «Για έναν εγωισμό, παραλίγο να καταστρέψει μια ιστορία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης