Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμά της στον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμά της στον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή

Η παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει τον personal trainer και στα social media

xristidou_vasalos_slider_
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τον αποχαιρετίσει και στα social media.

Ο personal trainer θα λάβει μέρος στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, «Asia Express», μαζί με τον Fipster. Χρειάστηκε λοιπόν, να αποχωρήσει από την εκπομπή του Mega, μετά από 4 χρόνια.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί καλή επιτυχία και ανάρτησε μερικά κοινά τους στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τη δημοσίευσή της συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα. «Ξέρω πως δεν θα δε χάσω, αλλά μου λείψεις. Σηκωσέ το, το καλό που σε θέλω. Νικητής», έγραψε, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να της απαντάει: «Ευχαριστώ για όλα».


Κλείσιμο
Κι εκείνος όμως, με τη σειρά του έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στιγμιότυπα, όπου ποζάρει με όλο το team της εκπομπής και κάτω από αυτό έγραψε: «Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα 4 χρόνια! Τα ξανά λέμε σύντομα δεν χανόμαστε!».


Χθες, Κυριακή ήταν η τελευταία του ημέρα παρουσίας και το κλίμα ήταν φορτισμένο όσο και αν ο πέρσοναλ τρέινερ προσπάθησε να κάνει χιούμορ…

«Ο Κωνσταντίνος νιώθει πολύ άβολα με όλο αυτό και γενικότερα είναι ένας άνθρωπος που όταν συζητάμε κάτι συναισθηματικό, κάνει χιούμορ. Ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή και πηγαίνει σε κάτι που θέλει να κάνει πάρα πολύ, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει, γιατί αυτό θέλει και θα του δώσει χαρά. Οπότε αυτό θα γίνει κι αυτή είναι η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή. Όμως είναι τέσσερα χρόνια αυτά και είναι πάρα πολλά! Για εμάς όντως κλείνει ένας κύκλος που δε θα είναι ποτέ ο ίδιος γιατί αλλάζει χωρίς τον Κωνσταντίνο. Σ’ αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κυρίως για τη φιλία σου», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjoaw7vb8l4h)


Ειδήσεις σήμερα


Μετά την Πισπιρίγκου, ήρθε η ώρα να καταθέσει και ο Μάνος για την Ίριδα και τη Μαλένα

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης