Η Κιμ Καρντάσιαν δικαιώθηκε στη δίκη με την Μπλακ Τσάινα

Η Κιμ Καρντάσιαν δικαιώθηκε στη δίκη με την Μπλακ Τσάινα

Μπορεί η Κιμ να δικαιώθηκε, όμως η δίκη συνεχίζεται για τα υπόλοιπα μέλη της γνωστής οικογένειας

kim-kardashian-0
Δικαίωση για την Κιμ Καρντάσιαν στο δικαστήριο, ύστερα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που έκανε η Μπλακ Τσάινα κατά της οικογένειας Καρντάσιαν και του πρώην αρραβωνιαστικού της, Ρομπ. Μετά από συνεδρίαση τους, οι δικαστές που έχουν αναλάβει την αξιολόγηση της υπόθεσης, έκριναν ότι η 40χρονη επιχειρηματίας και influencer δεν κατέστρεψε την καριέρα της Μπλακ Τσάινα, όπως ισχυρίζεται η τελευταία.

Ο δικαστής Γκρέκορι Αλεκρόν κατέληξε ότι οι δικηγόροι της Μπλακ Τσάινα, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Άντζελα Ρενέ, δεν είχαν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν ήταν η υπαίτιος που η εκπομπή «Rob & Chyna», κόπηκε από το πρόγραμμα του E! Entertainment.
Μπορεί η Κιμ να δικαιώθηκε, όμως, η δίκη συνεχίζεται για τα υπόλοιπα μέλη της γνωστής οικογένειας, καθώς, όπως υποστηρίζει, η Μπλακ Τσάινα έχει στα χέρια της ακράδαντα στοιχεία ότι η Κρις Τζένερ, είναι η αιτία που η καριέρα και η εκπομπή της σταμάτησαν απότομα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η δικηγόρος της άλλης πλευράς παρουσίασε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Τζένερ είχε ανταλλάξει e-mail με την παραγωγή του E! Entertainment, όπου απειλούσαν τους παραγωγούς πως θα σταματήσουν το πετυχημένο «Keeping Up With the Kardashians» εάν δεν διακόψουν τη συνεργασία με την Τσάινα.


Ειδήσεις σήμερα

«Σε 202 δευτερόλεπτα το Λονδίνο δεν θα υπάρχει πια» - Πυρηνικές απειλές σε ρωσική τηλεοπτική εκπομπή

Άστατος ο καιρός του τριημέρου της Πρωτομαγιάς με κατά τόπους λασποβροχές

Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ σήμερα η πλατφόρμα Fuel Pass - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης