H Ναταλία Γερμανού ξεκαθαρίζει πως δεν είναι η παρουσιάστρια που ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στον γάμο του Μαυρικίου

H Ναταλία Γερμανού ξεκαθαρίζει πως δεν είναι η παρουσιάστρια που ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στον γάμο του Μαυρικίου

«Θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα», απάντησε σε χρήστη στο Twitter

germanou-mavrikios
Αναβρασμό έχει δημιουργήσει η σημερινή αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ότι γνωστή παρουσιάστρια του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει ως DJ στον γάμο του για 45 λεπτά.

«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, έκανε ξεκάθαρο ότι δεν είναι εκείνη που ζήτησε το συγκεκριμένο ποσό.

Η Ναταλία Γερμανού είναι από τις παρουσιάστριες και DJ που αγαπούν το Twitter και έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τους τουιτεράδες της, όπως τους αποκαλεί. Όταν, λοιπόν, σήμερα, άρχισαν να τη «φωτογραφίζουν» ως τη παρουσιάστρια με τη μεγάλη αμοιβή, η ίδια, στο διάλειμμα της εκπομπής, «Καλύτερα Δε Γίνεται», απάντησε χαρακτηριστικά:

«Αν το πιστεύεις αυτό για εμένα, μπλόκαρε με» και συμπλήρωσε:

«Θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα».

Δείτε τη συνομιλία της στο Twitter εδώ:

Κλείσιμο


Εκτός από DJ, στον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, θα τραγουδήσουν, όπως έγινε αντιληπτό από τα συμφραζόμενα, η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας, χωρίς να είναι κάτι ακόμα επίσημο.


Ειδήσεις σήμερα

«Σε 202 δευτερόλεπτα το Λονδίνο δεν θα υπάρχει πια» - Πυρηνικές απειλές σε ρωσική τηλεοπτική εκπομπή

Άστατος ο καιρός του τριημέρου της Πρωτομαγιάς με κατά τόπους λασποβροχές

Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ σήμερα η πλατφόρμα Fuel Pass - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης