Ο πολύτιμος Σταρόβας και η υποχώρηση της «Πισπιριγκιάδας»

Ο πολύτιμος Σταρόβας και η υποχώρηση της «Πισπιριγκιάδας»

Καιρός ήταν να υποχωρήσει το ενδιαφέρον για τη σαπουνόπερα που «στήνεται» πάνω σε ένα τραγικό έγκλημα

starovas34
Σήμερα θα αρχίσουμε ανάποδα. Για το γούρι. Θα ξεκινήσουμε με κουίζ. Και πάμε απευθείας στο θέμα. Ποιο ιστορικό τηλεπαιχνίδι «μετακομίζει» από την ιδιωτική τηλεόραση στην ΕΡΤ; Είναι ωραία είδηση αυτή, να με θυμηθείτε…

Θέλετε να συνεχίσουμε με κουίζ; Θέλετε μάλλον, αν κρίνω από την ανταπόκριση και τις προσπάθειες να με πείσετε να αποκαλύψω απαντήσεις. Ποιο συμβόλαιο μεγάλης και τρανής παρουσιάστριας «κολλάει», καθώς άλλες οι επιθυμίες του σταθμού και άλλες οι δικές της; Και όσο κι αν προς τα έξω βγαίνει πως υπάρχει συμφωνία, ακόμη δεν υπάρχει;

Το ότι φέτος βρέθηκε στον δρόμο μου ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν κάτι παραπάνω από τύχη. Και το λέω πλέον με το χέρι στην καρδιά. Και, ναι, ξεκίνησε παράξενα η σχέση μας, μετά από παρεξήγηση λόγω κριτικής, όμως «αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι», όπως έλεγε και η γιαγιά μου. Και όταν οι σχέσεις αρχίζουν παράξενα και εξελίσσονται ιδανικά είναι δώρο ζωής. Ψυχάρα ο Δημήτρης, πετράδι πολύτιμο, σπάνιο πλάσμα.

Και, όχι, Γρηγόρη μου καλέ, δεν ξεκίνησαν όλες οι σχέσεις μου παράξενα. Για όνομα Θεού! Ασε που τουλάχιστον έχω να καμαρώνω πως κάποιες παράξενα ξεκίνησαν, αλλά καμία δεν κατέληξε παράξενα… Την αγάπη μου και στους δύο. Ωραία κουβέντα έκαναν. Μένω στον Γρηγόρη και σημειώνω πως ο «Εκατομμυριούχος» κράτησε τα ποσοστά του και αυτό κάτι σημαίνει για την επόμενη μέρα.

Η Ζήνα σοκάρει κάθε φορά που αποφασίζει να αφηγηθεί κάτι από την ζωή της. Είναι άγριο το σκηνικό με έναν πατέρα που κρατά απέναντι στην μάνα φαλτσέτα. Και ένα παιδί να τον τραβά από τα ρούχα. Εχει ζήσει πολλά η Ζήνα. Και είναι άξια που στάθηκε, ξεπέρασε, προχώρησε και η Εμα έχει αυτή την μαμά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjkuvxj0xhkh)


Σαρώνει ο «Σασμός» σε τηλεθέαση. Σπάει τα κοντέρ. Λογικό. Τα επεισόδια που προβάλλονται είναι εξαιρετικά με ανατροπή, σασπένς, γρήγορο ρυθμό και πάντα καλές ερμηνείες.

Πολύ πεσμένα τα νούμερα όσων ασχολήθηκαν με την «Πισπιριγκιάδα» χθες, ενώ ανεβασμένα είναι αυτά της ψυχαγωγίας. Αξίζει να σημειωθεί η ανοδική πορεία της Μπέτυς Μαγγίρα στο Open. Η εκπομπή είναι αμιγώς ψυχαγωγική και το «παλεύει» έντιμα.

Γύρισε και η «Ελένη»…

Και έλα να δεις που έχω και τρίτο κουίζ. Ποιο συμβόλαιο «σπάει»; Φιλιά και καλή συνέχεια σε όλους



Ειδήσεις σήμερα:

Έριξαν ντομάτες στον Μακρόν σε λαϊκή αγορά του Παρισιού - Δείτε βίντεο

Μπήκαμε στη φάση του «ενεργειακού πολέμου» - Οι εκβιασμοί των Ρώσων και η απάντηση της Ευρώπης

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσε τον φίλο του, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα, καθάρισε και κάλεσε το ΕΚΑΒ







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης