Μάριος Ιορδάνου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή κι ένιωθα δαιμονισμένα ευχάριστα»

Μάριος Ιορδάνου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή κι ένιωθα δαιμονισμένα ευχάριστα»

Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του και παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του κι εξέφρασε ανοιχτά την τεράστια αγάπη, που τρέφει για τη σύντροφό του

iordanou
Για τις περιπέτειες της υγείας του, αλλά και τη σύντροφό του, που ήταν συνεχώς στο πλευρό του μίλησε ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπισε με την υγεία του.

«Έπαθα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια, πέθανα. Έπαψε η καρδιά μου να χτυπά. Κάθε στιγμή, δίπλα μου ήταν η Σοφία», είπε χαρακτηριστικά για τη σύντροφό του.

«Έχει έναν χαρακτήρα από ατσάλι, δεν λυγίζει ποτέ. Ένιωθα τέτοια ασφάλεια μαζί της, που δεν με ένοιαζε. Όταν ένιωθα ότι φεύγω, είχα δίπλα μου τον άνθρωπο της ζωής μου. Σκεφτόμουν "Μάριε, γίνεται να είσαι τόσο τυχερός;"», ανέφερε.

Όπως είπε στη συνέχεια, η ζωή του αξίζει πλέον, επειδή σε αυτή έχει την αγαπημένη του. «Αν αξίζει αυτό το μικρό πέρασμά μου στον κόσμο, αξίζει επειδή γνώρισα τη Σοφία. Όταν πήγα να φύγω από τη ζωή, τυφλώθηκα, έχασα τους χτύπους της καρδιάς μου. Ήμουν νεκρός ουσιαστικά, όλα ήταν σκοτάδι. Ένιωθα δαιμονισμένα ευχάριστα», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjktc8sielsh)

Όσο για την πατρότητα, ο ίδιος ανέφερε πως για τον σκύλο του νιώθει ότι είναι πατέρας και δεν τονη ενδιαφέρει τι λένε οι γύρω του.

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στη θεατρική συνεργασία του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, η οποία και έληξε.

«Θα μιλήσω για τον Σπύρο Παπαδόπουλος, τον οποίο ενώ εγώ δεν τον ξέρω προσωπικά, η Σοφία μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Μου έχει πει ότι είναι βαθιά ανθρώπινος. Της έχει σταθεί πολύ», δήλωσε.

Τέλος, έκλεισε με κάποιες στιγμές που θυμάται από τη συνεργασία του με τον Θανάση Βέγγο στο θέατρο.

«Ήταν ένα πλάσμα θεϊκό, μου έδινε και συμβουλές και δύναμη. Θυμάμαι, είχαμε μια σκηνή στο θέατρο οι δυο μας και βγαίναμε χέρι-χέρι στη σκηνή», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Εξαγορά Twitter από τον Μασκ: Στο 1 δισ. δολάρια η ρήτρα αποζημίωσης αν «ναυαγήσει» το deal

Δολοφονία Σκαφτούρου: Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο»

Τεχνογνωσία από το Dumfries House για το Τατόι και αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα πρώην βασιλικά κτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης