Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας του και το Super Mammy

Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας του και το Super Mammy

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για όλα και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Μάρκου Σεφερλή, όπου και συμμετέχει

starovas
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αναφερθηκε στα παιδικά του χρόνια, τη μητέρα του, αλλά και τα πολλά ταλέντα που διαθέτει.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και αρχικά, μίλησε για τον χαμό της μητέρας του, που του στοίχισε πολύ.

«Όπως είπε κι ο φίλος μου, ο Στάθης Παχίδης επέλεξε να σε απαλλάξει -κάτι που είναι πολύ ωραίο. Ήταν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή. Κι επειδή μου αρέσει να κρατώ την ουσία από τα πράγματα, κατάλαβα ότι έχουμε την τάση να λέμε θα τα κοιτάξω αργότερα και θα το δω αργότερα, όταν θα έρθει η στιγμή», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, κατανόησε πως κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα. «Με βάση τη φυσική εξέλιξη που θα έρθει, όλοι θα χάσουμε τους γονείς μας, είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όσο το δουλεύεις, τόσο πιο εύκολα το αντιμετωπίζεις», εξήγησε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjkr9vk15f1l)

Όσο για τα παιδικά του χρόνια δίπλα στη μητέρα του, ανέφερε: «Έφυγα από το σπίτι, όταν ήμουν 17 ετών κι έζησα 2 χρόνια στο Βέλγιο. Η μητέρα μου δεν μου έφερε ποτέ εμπόδια, ούτε κι επαγγελματικά. Τότε, που είχα πει ότι θα πάω να παίξω στα μπουζούκια, που ήταν συνυφασμένα με την αλητεία, δεν μου έφερε εμπόδιο κι είναι ωραίο αυτό, γιατί δεν πρέπει να παίζουμε τον ρόλο του Θεού στα παιδιά μας».

Κλείσιμο
Για την καριέρα του και τα πολλαπλά ταλέντα που διαθέτει, ο καλλιτέχνης ανέφερε πως «μέσα του νιώθει περισσότερο μουσικός». «Μου άρεσε πάντα να ξοδεύομαι σε πολλά πράγματα, είχα πολυχρωμία», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjkrn0qrmo6p)

«Πιστεύω ότι για να φτάσεις στην κορυφή, που για μένα δεν είναι το ζητούμενο, είμαι κατά του πρωταθλητισμού, ειδικά στην Τέχνη. Έχει ένα τεράστιο κόστος το να φτάσεις στην κορυφή. Δεν έχεις προσωπική ζωή. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω αυτό, είμαι και τυχερός όμως», τόνισε.

Τέλος, η κουβέντα έφτασε στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, την κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy.

«Είναι ένα αγγλικό φορμάτ, πολυβραβευμένο, που παιζόταν στο BBC. Είναι η πρώτη φορά που παίζεται με ζωντανό κοινό στην Ελλάδα και μου αρέσει, γιατί έχει τροποποιηθεί πολύ στοχευμένα για να έρθει στο ελληνικό χιούμορ. Ο Μάρκος είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης κι εργοδότης», ανέφερε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjks26ficj8h)

Όσο για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ο Μάρκος Σεφερλής με τα αστεία του, ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε: «Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022, να ξέρουμε. Είμαστε σε μια εποχή, που αρχίζω και κουράζομαι κι εκνευρίζομαι. Έχουμε χάσει κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ό,τι θέλει, απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας. Ο κόσμος είναι φοβισμένος πλέον. Λες και δεν έχουμε άλλα προβλήματα».




Ειδήσεις σήμερα:

Εξαγορά Twitter από τον Μασκ: Στο 1 δισ. δολάρια η ρήτρα αποζημίωσης αν «ναυαγήσει» το deal

Δολοφονία Σκαφτούρου: Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο»

Τεχνογνωσία από το Dumfries House για το Τατόι και αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα πρώην βασιλικά κτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης