Έλεν Μίρεν: Αποκάλυψε την αιτία θανάτου του γιου του συζύγου της

Έλεν Μίρεν: Αποκάλυψε την αιτία θανάτου του γιου του συζύγου της

Η ηθοποιός εξήγησε πως ο 52χρονος «έφυγε» από μία σπάνια κι επιθετική μορφή καρκίνου

25363279
Ο γιος του συζύγου της Έλεν Μίρεν έφυγε από τη ζωή και μέχρι στιγμής, κανείς δεν ήξερε τι ήταν αυτό που «σκότωσε» τον 52χρονο, Ρίο Χάκφορντ.

Όπως ανέφερε η οικογένεια σήμερα, σε δημόσια ανακοίνωση που εξέδωσε στο περιοδικό People, ο γιος του Τέιλορ Χάκφορντ έφυγε, εξαιτίας μιας σπάνιας μορφής καρκίνου.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Ρίο πέθανε από οφθαλμικό μελάνωμα, που είναι μια πολύ επιθετική και σπάνια μορφή καρκίνου. Σας εκλιπαρούμε όλους όσους το διαβάζετε αυτό, να κάνετε εξέταση στα μάτια σας, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Αυτό μπορεί να σώσει εσάς και τους αγαπημένους σας από τον καρκίνο».

Στη συνέχεια, η οικογένεια του εκκλιπόντα πρόσθεσε πως η ζωή του Ρίο έδωσε πολλά μαθήματα στους γύρω του.
«Μας έδειξε πώς είναι να ζεις με γενναιοδωρία και να αγωνίζεσαι για το κοινό καλό. Μοιράστηκε το ταξίδι της ζωής του με τόσους, οι οποίοι τώρα θρηνούν για εκείνον, αλλά ταυτόχρονα γιορτάζουν που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν», λέει παρακάτω η ανακοίνωση.

Η Έλεν Μίρεν συγκίνησε τους ακόλουθούς της στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης, αποτίοντας φόρο τιμής στον Ρίο Χάκφορντ, με μία φωτογραφία του.

Κλείσιμο

Ο Ρίο ήταν επίσης, ηθοποιός και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην οθόνη στο «Pretty Woman». Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στα «Swingers», «Raising Helen», «Deja Vu», «Fred Claus», «Jonah Hex» και «True Detective». Η πιο πρόσφατη δουλειά, στην οποία συμμετείχε, ήταν στο «Pam & Tommy» του καναλιού Hulu.

Η είδηση του θανάτου του, έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, ενώ πολλές διασημότητες έσπευσαν να συλληπηθούν στην οικογένειά του.




Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης