«Η λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση ήταν σχεδόν χειρότερη από το ξύλο» κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ για τη μητέρα του

«Η λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση ήταν σχεδόν χειρότερη από το ξύλο» κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ για τη μητέρα του

Ο διάσημος ηθοποιός προχώρησε σε μία συγκλονιστική κατάθεση στο δικαστήριο, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα του

depp
Το δικαστήριο για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης του Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντσυνεχίζεται και οι πληροφορίες που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικές.

Αυτή τη φορά, ο 58χρονος ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε με τη βίαιη μητέρα του, Μπέτι Σου Πάλμερ, προχωρώντας σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντεπ κατέθεσε πως:
«Η λεκτική και η ψυχολογική κακοποίηση, ήταν σχεδόν χειρότερη από το ξύλο. Το ξύλο ήταν απλά σωματικός πόνος. Τον σωματικό πόνο μαθαίνεις να τον αντιμετωπίζεις. Μαθαίνεις να τον δέχεσαι», είπε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε περιστατικά, όπου του πετούσε στο κεφάλι τασάκια, παπούτσια κι ένα τηλέφωνο, αναφέροντας ότι «είχε την ικανότητα να είναι όσο σκληρός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος».

25574160


Ο Ντεπ μίλησε και για τον πατέρα του, χαρακτηρίζοντάς τον «πολύ ευγενικό, ήρεμο και ντροπαλό άνθρωπο, που δεν ήταν με κανένα τρόπο επιθετικός», λέγοντας:

«Όταν η μητέρα μου θα ξέσπαγε προς τον πατέρα μου και φυσικά μπροστά στα παιδιά, δεν την ένοιαζε κι εκείνος παράμενε πολύ στωικός και ενώ εκείνη του έλεγε απαίσια πράγματα εκείνος απλά την κοιτούσε ενώ μοίραζε τον πόνο και εκείνος το κατάπινε», συμπληρώνοντας πως δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που ο πατέρας του να έχασε τον έλεγχο και να της επιτεθεί, να την χτυπήσει ή να πει κάτι άσχημο σε εκείνη.

Κλείσιμο
Υπήρχαν κάποιες στιγμές που η κατάσταση ξέφυγε και μπορούσα να δω τα μάτια του να βουρκώνουν, ενώ την κοιτούσε και δεν έλεγε τίποτα. Η πιο έντονη αντίδρασή του θα ήταν να ρίξει μπουνιά στον τοίχο. Μια φορά τον είδα να χτυπάει τον τοίχο και να σπάει το χέρι του επειδή ήταν τοίχος από μπετόν, αλλά ποτέ δεν την άγιξε, ποτέ δεν ήρθε σε αντιπαράθεση. Παρέμεινε ένας κύριος», κατέθεσε στο δικαστήριο ο ηθοποιός.

Η κατάθεση του Τζόνι Ντεπ έρχεται μια εβδομάδα μετά την κατάθεση της μεγάλης του αδελφής, Κρίστι Ντεμπρόφσκι, που επίσης είχε μιλήσει για τα βίαια παιδικά χρόνια που είχε βιώσει με τον διάσημο αδελφό της, λέγοντας πως ο Depp είχε ορκιστεί να μην κάνει ποτέ σε κάποιον όσα βίωσε ως παιδί από τη μητέρα του.



Στην κατάθεσή της, η Ντεμπρόφσκι  ανέφερε πως κι εκείνη και ο αδερφός της κακοποιήθηκαν από τη μητέρα τους, Μπέτι Σου Πάλμερ κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας.

«Τρέχαμε για να κρυφτούμε», θυμήθηκε η Κρίστι, γυρνώντας πίσω στο χρόνο, όταν έβλεπε τη μητέρα της να κακοποιεί σωματικά τον πατέρα της, ο οποίος, όπως είπε δεν αντιδρούσε. Η αδερφή του Ντεπ ισχυρίστηκε επίσης: «Μας χτυπούσε. Πετούσε πράγματα».

Όταν ρωτήθηκε αν ο Τζόνι ανταπέδωσε ποτέ την κακοποιητική συμπεριφορά που εισέπραξε, η αδερφή του απάντησε «Όχι. Δεν πήγε ποτέ προς τα εκεί».

«Πραγματικά από μικρό παιδί», είπε, «τίποτα από αυτά που συνέβαιναν στο σπίτι μας δεν έμοιαζε καλό. Και έτσι, καθώς μεγάλωσα, τόσο ο Τζόνι όσο και εγώ, στην πραγματικότητα, αποφασίσαμε ότι από τη στιγμή που φύγαμε και αποκτήσαμε το δικό μας σπίτι, να μην επαναλάβουμε ποτέ, κάτι παρόμοιο με αυτό που περάσαμε στην παιδική μας ηλικία».

Η Κρίστι συνέχισε, λέγοντας ότι η μητέρα τους «μαλάκωνε» καθώς μεγάλωνε. Η Μπέτι Σου Πάλμερ πέθανε τον Μάιο του 2016 σε ηλικία 81 ετών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζόνι Ντεπ περιγράφει πώς ταράχτηκε η Άμπερ Χερντ όταν... δεν την περίμενε να του βγάλει τις μπότες!

Λέων: Στη Μαλένα δεν διαπιστώνεται ίκτερος που είναι βασικό εύρημα της ηπατικής ανεπάρκειας

Βανδαλισμοί, σκουπίδια και σκόνη στην Αγία Σοφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης