Η «Πένι» του Big Bang Theory αποκαλύπτει: Δεν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ ξανά

Η «Πένι» του Big Bang Theory αποκαλύπτει: Δεν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ ξανά

«Θα ήθελα πολύ να έχω μια μακροχρόνια σχέση αλλά δεν θα παντρευτώ ποτέ ξανά, με τίποτα», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της

cuoco
Η Κάλεϊ Κουόκο, που έγινε ευρύτερα γνωστή ως «Πένι» στο «Big Bang Theory» παραδέχθηκε ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί, μετά το δέυτερο διαζύγιο.

Ειδικότερα, η 36χρονη ηθοποιός είπε στο Glamour : «Δεν θα παντρευτώ ποτέ ξανά. Θα ήθελα πολύ να έχω μια μακροχρόνια σχέση αλλά δεν θα παντρευτώ ποτέ ξανά. Με τίποτα. Μπορείς να το βάλεις κυριολεκτικά στο εξώφυλλο».

EjF_7aqXYAYmXeV


Το 2011 η Κουόκο είχε αρραβωναστεί τον Τζος Ρέσνικ. Αργότερα παντρεύτηκε με τον τενίστα, Ράιαν Σουίτινγκ, μετά από 3 μήνες σχέσης, το 2013.

Μετά από το χωρισμό της με τον Σουίτινγκ, άρχισε να βγαίνει με τον Καρλ Κουκ, τον οποίο παντρεύτηκε τον Ιούνιο το 2018. Η είδηση για τον χωρισμό τους ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, η Κουόκο, η οποία πρωταγωνιστεί στο «The Flight Attendant» μίλησε για την προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό της με τον Κουκ και αποκάλυψε, ποια δημοσιότητα φιλοξενεί αυτό το διάστημα στο σπίτι της.
«Περνάω πολύ χρόνο με τα σκυλιά μου και τους φίλους μου», εξομολογήθηκε η Κουόκο στο Extra , τονίζοντας ότι: «δεν βγαίνει με κανέναν» αυτή τη στιγμή.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, παραδέχτηκε ότι δεν μένει μόνη της αυτή την περίοδο στο σπίτι της. Προσωρινή συγκάτικός της, είναι η Ζόσια Μάμετ, συμπρωταγωνίστριά της στο «Flight Attendant».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Σύνδρομο Μινχάουζεν: Ιστορίες συζύγων που δεν είχαν καταλάβει τις ενέργειες των γυναικών τους

Έντ Μπακ: Σε 30 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο πολυεκατομμυριούχος γκέι δολοφόνος δύο Αφροαμερικανών

Το Moskva βυθίστηκε από δύο ουκρανικούς πυραύλους, λέει το αμερικανικό Πεντάγωνο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης