Λιάγκας - Σκορδά αχώριστοι και Καγιά επίσημα στο ριάλιτι μοντέλων

Λιάγκας - Σκορδά αχώριστοι και Καγιά επίσημα στο ριάλιτι μοντέλων

Αρχίζουν οι ζυμώσεις για την επόμενη σεζόν με μικρές αλλαγές και μεγάλα πισωγυρίσματα

skorda-liagkas3
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στελέχη του ΑΝΤ1, η επιτυχία του «Πρωινού» δεν αφήνει περιθώρια για σενάρια χωρισμού Γιώργου ΛιάγκαΦαίης Σκορδά.

Είναι λογικό να μην θέλεις να αλλάξεις αυτό που πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση. Και το μόνο που θες είναι να το ενισχύσεις, να το φρεσκάρεις και να του δώσεις κι άλλη ώθηση. Αρα, τα σενάρια που ήθελαν διχοτόμηση της εκπομπής και τριχοτόμηση της πρωινής ζώνης προς το παρόν τουλάχιστον διαψεύδονται.


Το κανάλι ετοιμάζει νέο πρόγραμμα, το οποίο θα διαφέρει σημαντικά από το φετινό, ειδικά σε ό,τι αφορά τις επιλογές στην prime time. Περισσότερη μυθοπλασία, αρκετό Μουντιάλ, νέα format και καλύτερη προοπτική.

Πρεμιέρα εν τω μεταξύ την Δευτέρα του Πάσχα θα κάνει και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το οποίο ξεκινά την πορεία του με θετικούς οιωνούς και καλή παράδοση από το παρελθόν.

Ο Μάρκος Σεφερλής βρήκε έναν ακόμη υποστηρικτή. Τον Σπύρο Μπιμπίλα. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΕΗ. Θα πω μόνο πως, όταν λες τόσο συχνά το «όποιος δεν θέλει, ας αλλάξει κανάλι», κάποια στιγμή η προτροπή γίνεται πραγματικότητα. Εξ ου και η τηλεθέαση της Κυριακής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj8un5kea39d)

Η Βίκυ Καγιά υπέγραψε για την συμμετοχή της στο «GNTM». Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, ας κρατήσουμε το όνομα του Τάσου Σωφρονίου. Ετσι, για να έχουμε να λέμε…

Αγνωστο πάντως το μέλλον της πρωινής ζώνης και των μελών της εκπομπής του Star. Και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί οριστικά τι μένει και τι φεύγει.


Η “Πάτρα” φεύγει από τις σκαλέτες, ο Μαυρικίου έρχεται. Η φυσική ροή της τηλεόρασης. Από την Σκύλα στην Χάρυβδη. Ας μην μπούμε σε διαδικασία αναπαραγωγής δηλώσεων. Φτάνει η ανοησία ολούθε.

Η Ζήνα Κουτσελίνη παρουσίασε ένα ακόμη βιβλίο το βράδυ της Τρίτης. Κοντά της δεκάδες πρόσωπα της τηλεόρασης. Δικαιολογημένα. Και θα ήταν ακόμη περισσότεροι, αν δεν υπήρχαν υποχρεώσεις. Η Ζήνα ζει μία από τις καλύτερες φάσεις της, όχι άδικα. Όταν σπέρνεις, λογικό μετά από καιρό να θερίσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj9264wtrzix)

Ο,τι και να λέμε, ό,τι και να γίνεται, η μυθοπλασία παραμένει σταθερά στην κορυφή του τηλεβαρόμετρου. Γι' αυτό και η επόμενη σεζόν θα την βρει κυρίαρχη στα περισσότερα κανάλια. Υποχωρούν τα ριάλιτι, αφού, όπως όλα δείχνουν, υποχώρησε και το ενδιαφέρον του κόσμου. Πόσο Τάκη και πόσο Εμμανουήλ να αντέξεις…

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι αξιοθαύμαστος, γενναίος και διαβολεμένα ταλαντούχος σε αυτό που κάνει. Κάθε φορά που βρίσκεται σε πλατό εκπομπής το αποδεικνύει.

Κουίζ, το οποίο είναι επίκαιρο λόγω του προσώπου που πρωταγωνιστεί. Ποια ηθοποιός υποχρέωσε φωτογράφο να μπει κάτω από τραπέζι, προκειμένου να φωτογραφίσει τα γυρίσματα, με τη δικαιολογία «δεν θέλω να είσαι στο οπτικό πεδίο μου, για να είμαι συγκεντρωμένη»;

Ειδήσεις σήμερα:

Αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Μαΐου του 2022 ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη - Οι εκτιμήσεις για το Πάσχα από τέσσερις μετεωρολόγους

Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια πέθανε η μικρή Μαλένα - «Η μάνα φυλακή κι ο πατέρας εξαφανισμένος από την Πάτρα» 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης